• BIST 9693.46
  • Altın 2495.355
  • Dolar 32.3811
  • Euro 34.6983
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

İDO, Kurban Bayram'ı seferlerini belirledi

İDO, Kurban Bayram'ı seferlerini belirledi
Tatil yoğunluğuna uygun ek seferler ve sürekli işleyecek hatlarla İDO bayram seferlerini belirledi, biletlerini satışa sundu.

İDO, bu yıl Kurban Bayramı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’yla birleşmesiyle uzayan bayram tatili dönemine ait biletlerini satışa sundu. Tatil nedeniyle yoğunluğun en çok hissedileceği bölgelerden biri olan Eskihisar-Topçular araba vapuru hattında, geçmiş bayramda olduğu gibi doldur-boşalt yöntemini uygulayacak olan İDO, trafiği büyük ölçüde rahatlatacak ve yolcularının hızlı ve konforlu ulaşımını sağlayacak.

Kurban Bayramı’nın arife günü olan 24 Ekim Çarşamba gününden başlayıp 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı da kapsayan Pazartesi gününe dek 6 günlük tarifesini açıklayan ve biletlerini satışa sunan İDO, tüm hatlarda tatil yoğunluğuna uygun seferler belirledi.

İDO’nun Yenikapı-Bursa-Yenikapı; Yenikapı-Bandırma-Yenikapı ve Yenikapı-Yalova-Yenikapı hatlarında bayram tatili boyunca 188 hızlı feribot ve 34 deniz otobüsü seferi olacak. İDO, Pendik-Yalova-Pendik hattında ise tam 180 hızlı feribot seferiyle yolcularına hizmet verecek. Ayrıca Bostancı-Yenikapı-Armutlu-Yenikapı-Bostancı, Bostancı-Yenikapı-Marmara-Avşa ve Kartal-Yalova hatlarında bayram boyunca çalışacak 117 deniz otobüsüyle birlikte, İDO’nun toplam dış hat hızlı feribot ve deniz otobüsü sayısı  519’a ulaşacak.

Bayram tatili boyunca iç hat deniz otobüsü sefer sayısını 227, İDOBÜS sefer sayısını ise 120 olarak belirleyen İDO, Eskihisar-Topçular araba vapuru hattında yaşanacak yoğunluğu karşılayabilmek için burada doldur-boşalt yöntemini uygulayacak. Bu yöntemle birlikte İDO araba vapurlarında toplam 2 bin 150 sefere ulaşacak. Bu da tüm seferlerin toplamında İDO’yu 3 bin seferin üzerine çıkaracak.

Bu Kurban Bayramı’nda trafik çilesinden uzak, hızlı ve konforlu ulaşımın tek adresi İDO olacak. Tatilciler İDO’nun bütün satış kanallarında satışa sunulan biletlerini şimdiden alarak tatil yolculuklarını planlayabilirler.

İSTNBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 2170 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim