• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Başkan Mustafa Demir'de küreklere asıldı

Başkan Mustafa Demir'de küreklere asıldı
Dragon Bot Yarışları, Haliç'te coşkulu bir açılışla başladı. Fatih Belediyesi'nin organize ettiği, 2500 sporcunun katıldığı yarışlarda Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de kürek çekti.

İstanbul Türkiye'nin en geniş katılımlı festivali Dragon Bot Yarışları, Haliç'te coşkulu bir açılışla başladı. Fatih Belediyesi'nin organize ettiği, 2500 sporcunun katıldığı yarışlarda Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de kürek çekti.

Özel şirketlerden kamu kurumlarına, eğitim kurumlarından sosyal gruplara kadar birçok takımın yer aldığı Dragon Bot Yarışları'nda 103 takım şampiyonluk için mücadele veriyor. Her yaştan 2500 sporcunun katıldığı yarışın açılışı, erkek, bayan ve karma takımların çekişmesine sahne oldu.

Yarışa, sporcu kişiliğiyle tanınan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'in yanı sıra organizasyonun tek bayan takımı olan Fatih Belediyesi Bayan Takımı da katıldı.

Haliç'in serin sularında şampiyonluk için kürek çeken Başkan Demir, Afrikalı futbolculardan oluşan 'Dostluk Spor' kulübüyle birlikte yarıştı. Başkan Demir'in takımı gurubunda ikinci olarak yarın yapılacak final yarışlarında kürek çekmeye hak kazandı.

Yarış sırasında basını taşıyan teknenin, içerisinde Başkan Demir'in bulunduğu bota fazla yaklaşması yürekleri ağızlara getirdi.

Denizcilik kültürünün tanıtımı, gelişimi ve su sporları faaliyetlerinin yaygınlaştırılmasına katkı sağlayan Dragon Bot Yarışları'nda animasyonlar, konserler ve çeşitli sahne şovları da yer alıyor. Bugün başlayan Dragon Bot Yarışları'nda finale kalan takımlar yarın yeniden Haliç'te mücadele edecek. Final yarışının ardından kazananlara kupa verilecek.

dragon.jpg

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1327 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim