• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

Yüzen servetler Pendik'te denize açıldı

Yüzen servetler Pendik'te denize açıldı
Türkiye’nin deniz üzerinde düzenlenen tek Boatshow Fuarı olan Uluslar arası İstanbul Boatshow, Marintürk İstanbul City Port-Pendik’de 32’nci kez kapılarını açtı.

 

Türkiye’nin deniz üzerinde düzenlenen tek Boatshow Fuarı olan Uluslar arası İstanbul Boatshow, Marintürk İstanbul City Port-Pendik’de 32’nci kez kapılarını açtı. Tekne tutkunlarına, beğendikleri tekneleri hemen test etme olanağı veren İstanbul Boatshow, bu yıl büyüyerek 150 bin m² alana ulaştı. Boyları 3 metre ile 50 metre arasında değişen 380 Mega Yat, Motor Yat, Yelkenli Tekne ve Katamaranların 2013 ve 2014 modellerinin görücüye çıktığı İstanbul Boatshow, 80 bin deniz tutkununu misafir etmeyi hedefliyor.

NTSR Fuarcılık’ın organize ettiği ve sektörde 1 milyar $’ın üzerinde ticaret hacmi oluşturan Uluslararası İstanbul Boatshow, bu yıl Arap ülkelerinin de akınına uğrayacak. Arap iş adamları, 180 kişilik Türk Arap Ekonomi Forumu kapsamında İstanbul Boatshow’u ziyaret edecek. Ayrıca, Suudi Arabistan’ın en büyük bankası olan National Commerical Bank (NCB)’in Yönetim Kurulu Üyeleri, üst düzey yöneticileri ve NCB’nin Suudi Arabistan’da müşterisi olan ve ülkenin önden gelen firmalarının üst düzey yöneticileri de Boatshow’un misafirleri olacaklar.

BU YIL, “YAZLIK” YERİNE “KATAMARAN” MODA..

NTSR Fuarcılık tarafından organize edilen Uluslararası İstanbul Boatshow, her yıl Yat sektöründeki son teknolojileri, moda dizaynları ve dünyada trendi yükselen modelleri de tekne tutkunları ile tanıştırıyor. Geçen yıl hem Avrupa’da; hem de Türkiye’de yıldızı yükselmeye başlayan Katamaranlar, bu yıl yat tutkunlarının yeni gözdesi olarak öne çıkacak. Geniş gövdesi ile yazlık ev rahatlığı sunan Katamaranlar, denizde seyir halindeyken daha dengeli ve konforlu olması , yakıt tasarrufu sağlaması  ile de popüler olmaya başladı. Bu yıl, “Yazlık” yerine “Katamaran” modasının İstanbul Boatshow’da kendini hissettireceği gözlenirken, Sergilenecek teknelerin 30 dan fazlası Türkiye’de ilk kez görücüye çıkacak

Avrupa’da ve ABD’de yaşanan krizlerin etkisinin azalması ile birlikte yeniden yükseliş trendine geçen Tekne-Yat sektörü, yüzde 30’u yerli üretim tekneler olmak üzere 600’ün üzerinde markayla katılarak İstanbul Boatshow’a büyük ilgi gösterdi. Her yıl büyüyen fuar bu yıl,  150 bin m²alanda kuruldu ve 650’den fazla dünya markası 32 ülkeden gelecek tekne tutkunları için son tasarımlarını görücüye çıkardı.

DENİZDE HEMEN “TEST SÜRÜŞÜ”

Karada düzenlenen fuarların aksine boyları 50 metrenin üstünde teknelerin de sergilenebildiği Uluslararası İstanbul Boatshow, deniz üzerinde fuarın tüm avantajlarını sunuyor. Beğendikleri modelleri hemen denizde test imkanı bulan alıcılar, farklı boylarda mega yat, motor yat, yelkenli, katamaran ve hız tutkunları için spor modelleri  deneyerek kendisi için en ideal seçeneği belirleyebiliyor. Ziyaretçiler, son teknoloji ve son model tekneleri deniz üstünde inceleme fırsatı bulurken, Fuarın kara alanında ise çeşitli tekne donanımları, tekne malzemeleri ve aksesuarlarını yakından görüp inceleme fırsatı yakalıyorlar.

Uluslararası İstanbul Boat Show’da bu yıl katılımcı yelpazesi  MOTORYAT segmentinde ;  Princess, Sunseeker, Azimut, Searay, Fairline, Grand Banks, San Lorenzo , Absolute, Maxi Dolphin, Numarine ,Atlantis, Bavaria , Cranchi, Jeanneau ,Yuka , Nımbus ,Paragon , Rhea   Monterey, Meridien ,Chapparal Stingray, Rinker, Green Line , SACS, PIRELLI
YELKENLİ TEKNE segmentinde Beneteau, Jeanneau, Bavaria, Amel , Hallberg Rassy,  Elan, Hanse, X Yacht, Dufour, Grand Soleil, Moody , Contest,

Çift Gövedeli Katamaran olarak, Beneteau Lagoon,   Kaiserweft, Fountain Pajot , Leopard gibi yine dünyanın lider markalarının yanı sıra, Türk yat inşa endüstrisinin en başarılı örneklerinden Numarin, Mengi Yay, Merlin Yat, Su Marin ,Rock harbor ,Viking Marin, Atalay Yat ,Mazu Yachts, Setmarin, Interyat  gibi markalardan oluşuyor.

Birbirinden çarpıcı tasarımların yanı sıra, tekne ve yat inşasında kullanılan son teknolojilerin de izlenebileceği İstanbul Boat Show, bir yandan deniz keyfini bir yaşam biçimine dönüştürenlere deniz üstünde hayatı kolaylaştıran çözümler sunan modelleri diğer yandan da lüksün 7 yıldızlı otelleri aratmadığı mükemmel yat ve mega yatları tanımanıza olanak sağlıyor. Konforlu yaşam alanları, ileri teknoloji performansları, kolay kumanda edebilme ve kusursuz mühendislik tasarımlarıyla tekne, yat ve mega yat modasının sergileneceği fuarda, dünyaca ünlü markaların ödüllü tasarımları ve lüks kavramında sınır tanımayan en özel, en pahalı modelleri de sergileniyor.

İstanbul Boat Show, üstün performanslı, şık dekorasyonlu dünyaca ünlü megayat, motoryat ve yelkenlileri bir araya getirirken, İthal ve yerli üretim megayat, yelkenli, motoryat markaları, tekne imalatı ekipmanları, her türlü tekne aksesuarları, şişme bot, iç ve dıştan takma motor markaları, yelken kulüpleri, su sporları malzeme ve ekipmanları, eğitim kurumları, charter ve broker firmaları, marinalar, konsepte uygun giysi marka ve üreticileri, sektörün ileri gelen kurum ve kuruluşlarının da yer aldığı büyük bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

Uluslararası İstanbul Boat Show, 1995 yılından beri yatçılık sektörünün kalite standartlarını belirleyen IFBSO’nun (The International Federation of Boat Show Organizers/Uluslararası Boat Show Organizatörleri Federasyonu) Türkiye’deki ilk üyesi ve dünyanın ilk 45 uluslararası kimlikteki denizcilik fuarı arasında yer alıyor.

BALIK TUTMAYI BAŞARANLARA HEDİYELER ,SÜPRİZLER 

Deniz ve tekne tutkunlarının olmazsa olmazı balık tutma hobisi bu yıl fuarda özel bir alanda kurulacak simülatör ve son teknoloji ürünlerle detaylı olarak yer alacak. Simülator de balık tutmayı başaranlara keyifli ödüllerin hazırlandığı etkinlik İnce Çizgi firmasının ev sahipliğinde gerçekleştirecek.

SU SPORLARI AKTİVİTE ALANI

Fuar alanında geniş  yer ayrılan su sporları bölümü , temel bilginin yanında tüm aktiviteleri deneme imkanını da sunuyor. Rüzgar Sörfü, Yelken , Kite board,Ayakta Kürek ,Dalış , her türlü su sporu ativitesinin yer alacağı Etkinlik alanında keyifli zaman geçirmek mümkün.

Rakamlarla İstanbul Boat Show

2012 yılında 64.786 kişinin ziyaret ettiği Uluslararası İstanbul Boat Show’da; boyları 3 metre ile 60 metre arasında değişen 300’den fazla tekne denizde sergilendi. Fuarda 283 firma, 650 ulusal ve uluslararası marka, deniz tutkunlarıyla buluştu.

Fuar Künyesi

Tarih: 21-29 Eylül 2013
Fuar Alanı: Marinturk İstanbul City Port - Pendik
Ziyaret Saatleri: 11:00 - 20:00
Brüt Alan: 150.000 m²
Katılımcı Firma Adedi: 300+
Sergilenecek Marka Adedi: 650+
Sergilenecek Tekne Adedi: 380+
Sergilenecek Tekne Boyları: 3m - 60m ve üzeri
Ziyaretçi Sayısı: 80.000+

Katılımcı Profili

• Uluslararası ve ulusal üretim motoryat,
• Yelkenli tekne,
• Mega yat markaları,
• Tekne aksesuarları ve ekipmanları,
• Şişme bot,
• İçten ve dıştan takma motor markaları,
• Yelken ve su sporları kulüpleri,
• Su sporu malzeme ve ekipmanları,
• Eğitim kurumları,
• Charter ve broker firmaları,
• Marinalar,
• Giyim marka ve üreticileri
• Medya Mensupları,
• Deniz ve deniz ticareti ile ilgili tüm kurum, birlik ve dernekler.

fuardan-genel-goruntuler-(1).jpg

fuardan-genel-goruntuler-(2).jpg

fuardan-genel-goruntuler-(3).jpg

fuardan-genel-goruntuler-(4).jpg

fuardan-genel-goruntuler-(5).jpg

fuardan-genel-goruntuler-(6).jpg

fuardan-genel-goruntuler-(7).jpg

fuardan-genel-goruntuler-(8).jpg

fuardan-genel-goruntuler-(9).jpg

fuardan-genel-goruntuler-(10).jpg

fuardan-genel-goruntuler-(11).jpg

amel64a.jpg

barracuda-9.jpg

fly-78.jpeg

gran-turismo-49.jpg

mcy-76.jpg

n_l39_ncl9680.jpg

n_l52_ncl9746.jpg

oceanis48.jpg

sense55.jpg

su-marin-nb09-pro-heli-014.jpg

su-marin-nb09-pro-heli-064.jpg

sunseeker-mahattan-63-(1).jpg

sunseeker-mahattan-63-(2).jpg

sunseeker-mahattan-63-(3).jpg

sunseeker-mahattan-63-(4).jpg

swift-trawler-50.jpg

taka-yat---nile.jpg

tur-marin-d500_3jml5413.jpg

tur-marin-d500_3jml5539.jpg

brilliant_catamaran.jpg

soloyatcilik_leopard48_ilkdefa.jpg

turmarin_fountainpajot44.jpg

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 7147 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim