• BIST 9679.82
  • Altın 2504.8
  • Dolar 32.582
  • Euro 34.8471
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C

İDO’dan Kaptan Alev Tunç’a cevap geldi

İDO’dan Kaptan Alev Tunç’a cevap geldi
İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim kurulu üyesi Kaptan Alev Tunç'un dün gerçekleştirilen DTO Ağustos ayı toplantısında İDO ile ilgili yaptığı konuşmaya İDO'dan cevap geldi.

Ağustos ayı İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis toplantısı’nda DTO Yönetim Kurulu üyesi Kaptan Alev Tunç’un İstanbul Deniz Otobüsü işletmelerini (İDO)’yu ağır bir dille eleştirmesi üzerine İDO’dan bir açıklama geldi.

İDO açıklamasında Kaptan Alev Tunç’a gönderdikleri yazıda hakaret içeren hiç bir ifade bulunmadığını belirterek Tunç’un açıklamalarını talihsiz bir açıklama olarak değerlendirdiklerini belirtti.

İDO’dan yapılan açıklama aynen şöyle:
 
“Sayın Alev Tunç un internet sitenizde yer alan haberi ile ilgili konuya açıklık getirmek isteriz. . Kendilerine daha önce gönderdiğimiz bilgilendirme emailimiz aşağıdadır.

Bununla birlikte belirtmek isteriz ki, Şirketimiz Bakırköy-Kadıköy-Bostancı hattında 1987 yılından beri düzenli seferler yapmaktadır. Deniz Otobüslerimizin geçiş saatleri bellidir. Bu güzergahta yapılacak özel çalışmalar Şirketimize bildirildiği takdirde gerekli önlemler alınmaktadır.

Kaldı ki ihtilaf konusu hususla ilgili bir zarar var ise bunun talep edileceği yer mahkemelerdir. Böyle bir talep hakkı olduğu halde Sayın Alev Tunç’un açıklamalarını talihsiz ve nezaketten uzak olması nedeniyle esef duyduk.”

İDO’nun DTO Yönetim Kurulu üyesi Kaptan Alev Tunç’a gönderdiği mail:

"Alev Kaptan İyi günler,

18.07.2014 tarihinde saat  20:40 civarında deniz otobüsünün  çıkardığı dalgalar neticesinde Bora Denizcilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. işletmesinde bulunan ST.VINCENT bayraklı ANASTASIA gemisine yedek parça ikmali yapılırken geminin yalpaya düşmesi sonucu  o esnada vinç koçasında ağ palet içerisinde bulunan malzemelerin vinç bomuna çarparak denize döküldüğü tarafınızca gönderilmiş olan tutanakta bildirilmektedir.

Şirketimize ait deniz otobüsleri 1987 yılından beri belirtilen alanda kurallara uygun olarak sefer yapmaktadırlar. Kaldı ki belirtilen konu ile ilgili olarak operasyonun yapıldığı gemi veya acente motoru tarafından önceden bir bilgilendirme ve uyarı alınmamıştır.

Konuyu bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz."

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 2204 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim