• BIST 9079.97
  • Altın 2308.181
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0459
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Tatil dönüşüne denizyolu çözümü sunuyor

Tatil dönüşüne denizyolu çözümü sunuyor
Bugüne kadar 1 milyona yakın araç ve 2,5 milyonun üzerinde yolcu taşıyarak sektörün yükünü hafifleten İstanbullines, okulların açılacağı 15 Eylül öncesi tatil dönüşü için hazırlıklarını tamamladı.

Her tatil sonu İstanbul’a dönüşün çileli olduğunu bilen tatilciler, karayolu yoğunluğuna alternatif olarak denizyoluna yöneliyor. Bugüne kadar 1 milyona yakın araç ve 2,5 milyonun üzerinde yolcu taşıyarak sektörün yükünü hafifleten İstanbullines, okulların açılacağı 15 Eylül öncesi tatil dönüşü için hazırlıklarını tamamladı. Eskihisar-Tavşanlı (Topçular)  hattında 3 hızlı feribotu ile aralıksız hizmet sunan İstanbullines tatil dönüşü İstanbul’a giriş trafiğini azaltmak için hazır.

Eskihisar-Tavşanlı (Topçular) hattında servis veren iki firmadan biri olan İstanbullines yeni, hızlı ve konforlu hizmetiyle ilgi toplamaya ve büyümeye devam ediyor. 2013 yılından bu yana yaz tatili dönüşlerindeki uzayan araç kuyruklarına çözüm olan İstanbullines, hem yolcuların konforuna özen gösteriyor hem de sektörün gelişimine önemli katkılar sağlıyor. İstanbullines, genç feribot filosu, daha hızlı seyahat süresi, ekonomik kafeteryası ve rahat yolcu salonları ile konforlu bir seyahat fırsatı sunuyor.

‘Gidiş Dönüş Kampanyası’ Devam Ediyor: Otomobil 50 TL

Eskihisar-Tavşanlı (Topçular) hattında uyguladığı kampanyalarla yolcuların ve sektörün dikkatini çeken İstanbullines, 2014 Şubat ayında başlattığı Gidiş Dönüş Kampanyası ile de tatilcilerin yüzünü dönüşte de güldürmeye devam ediyor. Tüm araç sınıfları için devam eden kampanyayla biletini çift yön alan araçlara yüzde 33’lere varan dönüş indirimi sunuluyor. Kampanya ile tek yön 60 TL’ye geçiş yapan bir otomobil, gidiş dönüş bileti aldığında toplamda sadece 100 TL ödüyor.

Kredi Kartı ve Yakında başlayacak HGS İstanbullines’ta

İstanbullines, Eskihisar-Tavşanlı (Topçular) hattında bir ilki gerçekleştirerek yaz başlarında tüm gişelerinden kredi kartı ile ödeme fırsatı sundu. Misafirlerin büyük bir ilgiyle karşıladığı kredi kartı ile ödeme imkanı, daha önceleri sadece nakit ödeme ile geçiş yapılabilen Eskihisar-Tavşanlı (Topçular) hattındaki gişelerde ilk ve tek olarak İstanbullines’ta sunuldu. Misafirlerine sunduğu avantajlı fiyatlar ve yeniliklere her geçen gün bir yenisini daha ekleyen İstanbullines, önümüzdeki günlerde de altyapı çalışması bitirilen HGS ile bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 893 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim