• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Gemi Mühendisleri Odası nereye koşuyor?

Gemi Mühendisleri Odası nereye koşuyor?
TMMOB Gemi Mühendisleri Odası'nın bünyesinde yayınlanan "Gemi ve Deniz Teknolojisi" Dergisi'nin son sayısı, eski Başkan Osman Kolay'ın "Basın Bülteni" şeklinde okuyucusuyla buluştu.

Haber/ ANALİZ- Recep CANPOLAT

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası'nın Nisan ayında yapılan Olağan Genel Kurulu sonrası Katılımcı Gemi Mühendisleri'nin başını çektiği grup, GMO'nun 44. Dönem Yönetim Kurulu oluşturdu.

Katılımcı Gemi Mühendisleri Grubu'nundan Burak Acar, Ferhat Acuner, Elif Akal, Sinem Serhan Dedetaş, Davut Kul, Alper Şal ve İsimsiz ve Sınırsız Gemi Mühendisleri Grubu'ndan Turhan Soyaslan yönetim kuruluna seçildi.

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası'nın tartışılan ismi Osman Kolay Dönemi, seçimler ile birlikte sona ererken, Sinem Serhan Dedetaş'ın Başkanlığı'nda yeni yönetim kurulu göreve başladı.

Buraya kadar gayet normal süreç devam ederken, Osman Kolay döneminde yayınlanmayan Gemi Mühendisleri Odası'nın yayın organı olan  "Gemi ve Deniz Teknolojisi Dergisi", Sinem Serhan Dedetaş'ın Yönetiminde 4 sayı birden, tek neşriyat olarak yayınlandı. Kapak ile birlikte 7,5 forma yayınlanan dergi, Temmuz-2014'de okuyucusuyla buluşurken, 2013 yılı Temmuz ayı haberlerinin yer alması, şaşkınlık yarattı.

Dergide GMO Yönetim Kurulu Başkanı Sinem Serhan Dedetaş'ın bir tane resmi bile yayınlanmazken, eski GMO Başkanı Osman Kolay'ın resimleri ve haberleri boy boy "Gemi ve Deniz Teknolojisi Dergisi"nde yer aldı.

Gemi Mühendisleri Odası'nın yayın organının son sayısı, tashih hatalarıyla "Laf Olsun Torba Dolsun" şeklinde okuyucu ile buluşurken, Derginin Yayın Kurulu'nda bulunan isimlerin çoğunluğunun Katılımcı Gemi Mühendisleri Grubu'ndan olması, kafalarda soru işareti oluşmasına neden oldu.

TMMOB Gemi Mühendisleri Odası yayın organı "Gemi ve Deniz Teknolojisi" Dergisi'nin son sayısı, Osman Kolay'ın Basın Bülteni olarak yayınlanırken, GMO Başkanı Sinem Serhan Dedetaş ise başka dergilere kapak oldu.

Ancak, GMO'nun yayın organı Gemi ve Deniz Teknoloji Dergisi'nin son sayısının kime kapak olduğu ise anlaşılamadı...

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 1032 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim