• BIST 9079.97
  • Altın 2322.138
  • Dolar 32.3304
  • Euro 34.8834
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Düsseldorf Boat Show Fuarı'na Antalya damgası

Düsseldorf Boat Show Fuarı'na Antalya damgası
Bu yıl Almanya'nın Düsseldorf kentinde 46'ncısı düzenlenen Uluslararası Düsseldorf Boat Show Fuarı'na, Antalya damgasını vurdu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi koordinasyonunda Düsseldorf'a çıkartma yapan Antalyalı firmalar, gördükleri ilgiden memnun. 20 ayrı firma, ana bölümde fuara katıldı. 3'üncü holde açılan dalış turizmi standı günün her saati tıklım tıklım doldu. 15 dalış, 8 rüzgar sporu firması fuarda Türkiye'nin ve Antalya'nın tanıtımını yaptı.

İMEAK DTO Antalya Şube Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu ile ekibi de fuarı yakından takip etti. 25 Ocak tarihine kadar açık alacak fuarda ilginin mavi tur ve dalış turizmine yoğunlaştığını belirten Kendiroğlu, “Antalya başta olmak üzere İzmir, Muğla, İstanbul gibi Türkiye'nin farklı şehirlerinden milyar dolarlık yat üreten firmalar lüks yatlarını görücüye çıkardı. Gördüğümüz ilgi muhteşem. Binlerce insan Türkiye standlarında saatlerce kalarak yatlar, mavi yolculuk ve dalış turizmiyle ilgili bilgi aldı. Side, Kemer, Alaçatı gibi turistik noktalar tanıtımlarını yaptı" dedi.

Antalya ekiplerinin fuar için çok iyi hazırlandıklarını, bunun da meyvesini topladıklarını sözlerine ekleyen Kendiroğlu, “Dünyanın dört bir yanından binlerce sektör temsilcisini ağırlayan bir fuardayız. Türkiye fuara bir ana bölüm, bir de 3'üncü hol olmak üzere iki ayrı yerde katılıyor. Bu yılki fuarın genel organizasyonunu İMEAK DTO Antalya olarak biz yaptık. Türkiye'nin farklı şehirlerinden birçok şirket fuara katıldı. 80 metrekarelik dalış turizmi standımız insan akınına uğradı. Mavi yolculuk ve dalış turizmi için binlerce broşür ve CD dağıtıldı. Katılımcılar her ikisine de özel ilgi gösterdi" diye konuştu.

Türkiye standında tanıtımların haricinde gerçekleşen şovlar da beğenildi. Çiğ köfte yoğrulan standda davetlilere çiğ köfte ikram edildi.

antalya-001.jpg

www.ulasimonline.com
Bu haber toplam 2165 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim