• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

İlk sualtı röportajı İstanbul Akvaryum’da yapıldı

İlk sualtı röportajı İstanbul Akvaryum’da yapıldı
Türkiye’deki ilk sualtı röportajı televizyonların sevilen yüzü Ece Vahapoğlu tarafından İstanbul Akvaryum’da gerçekleştirildi.

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olma özelliğini taşıyan İstanbul Akvaryum, geçtiğimiz günlerde bir ilke ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin ilk sualtı röportajı Ece Vahapoğlu’yla gerçekleştirildi. Dalış öncesinde eğitim havuzunda iki saat eğitim alan Ece Vahapoğlu, eğitim sırasındaki düşüncelerini, dalış anında yaşadıklarını ve sonrasındaki hislerini dakika dakika anlattı.

Sualtı dünyasının gizemli halini merak edenler için keyifli bir deneyim sunan İstanbul Akvaryum, dalış macerası yaşamak isteyenleri bekliyor. Dalış öncesinde 2 saat verilen eğitimin ardından, eğitmenler eşliğinde yepyeni bir keşifte bulunabilirsiniz. 
150 farklı türde 1500 çeşit canlının yaşadığı dalış havuzunda köpekbalıklarıyla birlikte yüzebilir ya da sevdiğiniz birine böyle bir heyecan yaşatabilirsiniz. İstanbul'da Atlantik Okyanusu deneyimi yaşama şansını yakalayabilir, aldığınız eğitimden sonra farklı bir deneyimin baş kahramanı olabilirsiniz. 

İstanbul Akvaryum Hakkında

Florya sahilinde yer alan dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, 22 bin metrekare büyüklüğe, 6.800 metreküp su kapasitesine, 1.2 kilometrelik gezi parkuruna ve 1.000 metrekare büyüklüğünde gerçek bir Amazon Yağmur Ormanı alanına sahip. İstanbul Akvaryum, konsepti ve birbirinden farklı 16 tematik alanı ile her yaştan ziyaretçisine eşsiz bir deneyim sunuyor.

Ziyaretçilerin coğrafi bir rotayı takip ederek Karadeniz’den Pasifik’e kadar uzanan bir yolculuğa çıktığı İstanbul Akvaryum’daki alanların temalandırmasında o alanın kültürel, tarihsel ve mimari özellikleri, buna uygun dekoratif unsurlar, interaktif oyunlar, filmler ve alan hakkında detaylı bilgilerin verildiği görsel grafikler yer alıyor.

İstanbul Akvaryum’da bulunan irili ufaklı 64 adet tank içerisinde 1500 farklı türden, 17000 deniz ve kara canlısı yaşıyor.

Bu haber toplam 1535 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim