• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Yelkenler Denizcilik ve Kabotaj Kupası Yat ve Yelken Yarışları için açıldı

Yelkenler Denizcilik ve Kabotaj Kupası Yat ve Yelken Yarışları için açıldı
Antalya'da İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi sponsorluğunda gerçekleştirilen Kabotaj Kupası Yelken Yarışı'nda 35 sporcu mücadele etti.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Setur Marina ile Antalya Yelken Kulübü'nün, İMEAK Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi sponsorluğunda gerçekleştirilen Kabotaj Kupası yarışları yapıldı. Kabotaj Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen yarışta Muratpaşa, Antalya ve Kemer yelken kulüplerinden 35 sporcu mücadele etti. Sporcular, Setur Marina açıklarında, Lara, Konyaaltı ve Liman bölgesini kapsayan parkurda yarıştı.

Genel klasmanda Abdulrahim Şaşmaz ve ekibi, optimisit klasmanında Kaan Tuncer, optimisit junior klasmanında Can Günaltay, laser klasmanında Şimal Akınsal, laser radial klasmanında da Melih Yılmaz Günay birinci oldu. Setur Marina'da düzenlenen törende dereceye giren sporculara ödülleri verdi. Ödül törenine Deniz Ticaret Odası Antalya Şube Başkanı İnanç Kendiroğlu, Yelken Federasyonu İl Temsilci Gamze Akdeniz, Setur Marina Müdürü Füsun Aldırmazoğlu, sporcu ve yakınları katıldı.

YARIŞMACILAR VE YARIŞAN TEKNELER

Optimist ve yat yarışlarında dereceye giren sporcular ve yatların isimleri şöyle:   Optimist Genel: 1- Eda Ellialtı (Antalya Yelken Kulübü)  2- Alihan Mackenzie (Antalya Yelken Kulübü)  3- Hana Llahasptica (Antalya Yelken Kulübü)  

Optimist Junior: 1- Kaan Tuncel (Muratpaşa Belediyespor)  2- Egealp Büyüktunca (Antalya Yelken Kulübü)  3- Adil Deniz Doğular (Muratpaşa Belediyespor)

Lazer 4.7 Genel Klasman:   1- Şimal Akınsal (Antalya Yelken Kulübü) 2- Melis Kültür  (Kemer Yelken Kulübü)  3- İremsu Aksu (Muratpaşa Belediyespor)

Lazer Radial: 1- Melih Yılmaz Günay (Muratpaşa Belediyespor) 2- Anıl Yağcı (Antalya Yelken Kulübü) 3- Efe Ulukapı (Kemer Yeelken Kulübü)

Yat Yarışları:   Genel: 1- Miço teknesi ile Abdürrahim Şaşmaz 2- Daphne teknesi ile Mehmet Adsız 3- La Isla teknesi ile Erhan Erdem B Kategorisi Daphne teknesi ile Mehmet Adsız C Kategorisi Rock'n Roll teknesi ile Cem Açıkbaş D Kategorisi Akyar teknesi ile Hasan Akyar E Kategorisi Miço teknesi ile Abdürrahim Şaşmaz.

Bu haber toplam 1513 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim