• BIST 9548.09
  • Altın 2491.617
  • Dolar 32.5066
  • Euro 34.5662
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C

Yeşil Marmaris’in Leros seferleri adada büyük sevinç yarattı

Yeşil Marmaris’in Leros seferleri adada büyük sevinç yarattı
Muğla’nın Bodrum ilçesinden, Yunanistan’ın Leros Adası'na deniz otobüsü seferleri geçtiğimiz hafta başladı. Yeşil Marmaris'in Leros'a sefer başlatması büyük sevinçle karşılandı

Yeşil Marmaris Seyahat Acentesi Leros adası seferlerinin ilkini, Kartepe isimli 40 metrelik katamaran tipi deniz otobüsü ile 24 Temmuz 2015 günü 95 Türk yolcunun katılımıyla gerçekleştirdi.

 
Kartepe isimli 40 metrelik katamaran tipi deniz otobüsü  ve yolcular Leros adası Belediye Başkanı Mihalis Kolias ve turizm yetkililerinin bulunduğu bir heyet tarafından, yerel müzik ve yöresel tatlılardan oluşan ikramlar ve adayı tanıtıcı broşürlerin sunumu ile karşılandı.  

Leros Belediye Başkanı  Kolias, Yeşil Marmaris Seyahat Acentesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şükrü Tugay'a seferlerin başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yeşil Marmaris Seyahat Acentesi tarafından başlatılan Leros seferleri Ege'de çok bilinen Rodos, Kos gibi adalardan sonra Leros gibi saklı kalmış yeni bir destinasyonun açılmış olması değişiklik arayan Türk turistler için çok ilginç bir alternatif oluşturdu.  Türkiye ile Yunan adaları arasında yolcu taşımacılığına yeni eklenen bu halka iki ülkenin turizm alanındaki işbirliğinin gelişmesi açısından önemli bir adım oldu. Yeşil Marmaris Seyahat Acentesi 40 yıldır olduğu gibi bu alanda yeni girişimlerde bulunmaya devam edecek.

Muğla’nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinden İstanköy ve Rodos adalarına feribot seferleri düzenleyen Yeşil Marmaris Seyahat Acentesi, 40 metre uzunluğunda, 430 yolcu kapasiteli ve 30 deniz mili hız yapabilen "Kartepe" isimli deniz otobüsüyle Bodrum-Leros seferlerini 45 dakikaya düşürdü. Leros seferleri haftada  iki kez, cuma ve pazar günleri yapılacak. Daha önce  Leros seferleri Kos Adası üzerinden yapılıyor ve 6 saat sürüyordu.

kartepe.jpg

kartepe1.jpg

kartepe2.jpg

kartepe3.jpg

Bu haber toplam 1832 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim