• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

İDO Mobil ile ido.com.tr artık cebinizde!

İDO Mobil ile ido.com.tr artık cebinizde!
İDO’nun yeni uygulaması İDO Mobil ile artık her an her yerden dış hat deniz otobüsü ve hızlı feribot seferlerini planlamak ve biletlerini almak mümkün olacak.

İDO’da yenilikler peşpeşe geliyor. İDO yeni uygulaması İDO Mobil ile artık her an her yerden dış hat deniz otobüsü ve hızlı feribot seferlerini planlamak ve biletlerini almak mümkün olacak. Android ve IOS olmak üzere tüm cep telefonlarında geçerli olacak İDO Mobil uygulamasını indirenler lansmana özel binlerce sürpriz hediyeyi kazanma şansına kavuşacak. İDO’nun yeni İDO Mobil uygulaması Google Play ve iTunesStore’dan indirilebiliyor.

Android ve IOS olmak üzere tüm cep telefonlarına uygun şekilde tasarlanan İDO Mobil uygulaması ile ido.com.tr’de yapabileceğiniz her işlemi artık cep telefonunuzdan kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz.

İDO Mobil uygulamasında; online bilet satın almadan iç ve dış hat seferleri sorgulamaya, İDO’nun sadakat programı İdoamiral üyelik işlemlerinden kampanya ve iptal sefer duyurularına, tanımlı yolcu ve tanımlı araç girebilme özelliğinden favori terminaller eklemeye ve İdoamiral üyelikle alınan biletleri görüntüleyebilmeye kadar hayatınızı kolaylaştıracak pek çok özellik bulunuyor.

Google Play ve iTunesStore’dan indirilebilen İDO Mobil uygulaması, kullanıcılarına lansmana özel binlerce hediye fırsatı da sunuyor. İDO Mobil uygulamasından İdomiral üyeliğiyle giriş yaparak en çok bilet alan 1 kişi iPhone 5s, 10 kişi Vialand bileti, 100 kişi Sealife Akvaryum- Legoland bileti ve 1000 kişi de TAVLounge’a ücretsiz giriş şansı yakalıyor.

İDO Mobil uygulamasını, Android işletim sistemli telefonlar için https://play.google.com/store/apps/details?id=net.btpro.client.ido&hl=en adresinden; IOS işletim sistemli telefonlar için de https://itunes.apple.com/us/app/ido-

Bu haber toplam 1442 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim