• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Turkcell MaxiPLUS5 1 ayda 30 bin sattı

Turkcell MaxiPLUS5 1 ayda 30 bin sattı
Turkcell’in kendi adıyla çıkardığı yeni akıllı telefonu MaxiPLUS5, 1 ayda 30 bin satış rakamına ulaştı. Bir akıllı telefondan beklenen tüm özelliklere sahip olan Turkcell MaxiPLUS5, bu segmentte fiyatıyla öne çıkıyor.

 

Turkcell’in kendi adıyla çıkardığı yeni akıllı telefonu MaxiPLUS5, 1 ayda 30 bin satış rakamına ulaştı. Bir akıllı telefondan beklenen tüm özelliklere sahip olan Turkcell MaxiPLUS5, bu segmentte fiyatıyla öne çıkıyor. Telefon tarifesine ek 5 TL ödemeyle alınabilen cihaz, günde ortalama 1.200 adet satılıyor.

Turkcell, kendi adıyla çıkardığı akıllı telefonlara geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha ekledi. En kolay mobil internet ve multimedya deneyimi yaşatacak şekilde tasarlanan Turkcell MaxiPLUS5’in satışları, 1 ay gibi kısa bir sürede 30 bin sınırını aştı. Turkcell yetkilileri, günde ortalama 1.200 adet satış anlamına gelen bu başarıyı, ‘maksimum özellik, minimum fiyat’ politikasıyla açıklıyorlar. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, farklı ihtiyaçlara ve her bütçeye uygun seçenekler sayesinde herkesi akıllı telefonla tanıştırmaya kararlı olduklarını vurguluyor. Sayın, Turkcell’in bugüne dek yarım milyon T serisi cihaz sattığını belirterek “Mobil internette fırsat eşitliği vizyonu ve herkesi akıllı telefon sahibi yapma hedefiyle yola çıkmıştık. Müşterilerimizin yüzde 90’ı akıllı telefonlarla ilk defa T serisi ile adım attı. Kullanım alışkanlıklarına baktığımız zaman T serisi kullanıcılarının telefonlarının yeteneklerinden sonuna kadar yararlandığını, Turkcell’in zengin mobil internet ve mobil uygulama dünyasına büyük ilgi gösterdiğini ve mobilitenin avantajlarından sonuna kadar yararlandığını görüyoruz. Bu da koyduğumuz hedefin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor” dedi. Sayın, Turkcell MaxiPLUS5 ile yepyeni bir sayfa daha açtıklarını kaydederek şunları söyledi: “Turkcell MaxiPLUS5’i en iyi mobil internet ve multimedya deneyimi yaşatacak şekilde tasarladık. Turkcell mühendislerinin geliştirdiği hayat kolaytaştıran akıllı uygulamalar, telefon kullanım alışkanlıklarını değiştirmeye aday.”

Depolama alanı 8 GB

Turkcell MaxiPLUS5, bir akıllı telefondan beklenen tüm özellikleri içinde barındırıyor. En yeni Android işletim sistemi (4.0-Türkçe) ile kullanıcı deneyimini zenginleştiren cihaz, 3.5 inçlik hassas dokunmatik ekrana ve LCD IPS teknolojisi sayesinde daha parlak ve net ekran görüntüsüne sahip. 3G’de yaklaşık 200 saate varan bekleme ve yaklaşık 240 dakikaya varan konuşma olanağı sağlayan cihaz dahili 4 GB ve cihazla birlikte verelen 4 GB hafıza kartı toplam 8 GB’lık depolama alanı ile geliyor.

Turkcell MaxiPLUS5’in özelliklerinden biri de NFC Magnet. Kutudan çıkan özel üretilmiş buzdolabı magnetleri cep telefonlarına okutulduğunda sipariş hattına dönüşüyor. İlk etapta Aygaz, Burger King ve Pürsu’nun seçilmiş ürünlerini sipariş vermek ya da Migros Sanal Market’e ulaşarak alışveriş yapmak mümkün.

Dokunmadan açılıyor

İlk defa MaxiPLUS5 ile gelen bir başka uygulama da Akıllı Cevap. Akıllı Cevap ile telefonu ters çevirerek sessize alabiliyor ve arayan kişiye önceden belirlediğiniz mesajı iletebiliyorsunuz. Ayarlarınızı eski haline döndürmek için cihazı tekrar düz çevirebiliyor ve gelen aramayı hiçbir tuşa basmadan sadece telefonu kulağınıza götürerek açabiliyorsunuz. Cihazı çok daha eğlenceli hale getiren bir özellik de Tunein radyo. Bu uygulama sayesinde tüm dünyada 50 binden fazla radyoyu cızırtısız olarak dinlemek mümkün.

Hem çalışkan hem sosyal MaxiPRO5

Maxi serisinin ikinci cihazı Turkcell MaxiPRO5, profesyoneller için özel tasarlandı. Turkcell kurumsal hat kullanıcıları, tek bir hat üzerinden bireysel ve kurumsal olmak üzere 2 ayrı profil yaratarak iş ve özel bilgilerini birbirinden ayırabiliyor. Bu uygulamanın adı İşim/Özelim ve Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip. Kurumsal profilde, kurumsal e-posta, kurumsal rehber kontakları, kurumsal mesajlaşma gibi uygulamalar bulunuyor. Bireysel profilde ise her türlü veri iletişiminde bulunmak mümkün. Bireysel hat kullanıcıları dilerse herhangi bir ek ücret ödemeden İşim/Özelim sayesinde tek bir hat üzerinden telefonlarında iki ayrı profil yaratabiliyor. ‘T serisi cihazların en iyisi’ olarak tanımlanan MaxiPRO5’in peşin fiyatı 849 TL. Kurumsal hat sahibi Turkcell’liler, cihaza 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 19.90 ile 29 TL arasında fiyatlarla sahip olabiliyor.

Tarifenize ek ayda 5 TL’ye

Turkcell’liler, T serinin yeni üyesi Turkcell MaxiPLUS5’e 24 ay boyunca tarifesine ek ayda 5 ile 26 TL arasında fiyatlarla sahip olabiliyor. İlk 3 ay boyunca 250MB internet ve 1 yıllık Turkcell TV Standart Paket hediye. Kurumsal hat sahipleri de Turkcell MaxiPLUS5’i 24 ay boyunca tarifeye ek ayda 5 ile 13 TL arasında fiyatlara alabiliyor. Cihazın peşin fiyatı ise 549 TL.

Varta 125. yılında Facebook’ta yayında,

Dünyada 500 milyonu aşkın kişi Facebook üzerinden iletişimde bulunarak sosyal paylaşımda bulunuyor. Günümüzde sosyal medyanın gücü, eski pazarlama araçlarının tartışmasız olarak önüne geçmiş durumda. Varta da 125. yılını kutladığı 2012 yılında tüketicileri ile daha kolay ve kısa bir sürede iletişimde bulunabilmek açısından sosyal medyanın eğlenceli ağını kullanıyor ve ‘Varta Consumer’ sayfası ile Facebook platformunda yerini alıyor. Varta’nın Facebook sayfasında tüketici pillerinin içerik tanımlamaları, ilginç haberler ve eğlenceli oyunlar yer alacak.

Dell XPS ailesini 14 ve 15’le genişletiyor

Dell, XPS ailesinin yeni üyeleri XPS 14 ve XPS 15 modellerini satışa sundu. XPS 14 ve XPS 15 dizüstü bilgisayarlar, Corning Gorilla Glass ile sertleştirilmiş ekranlarıyla ve Intel Rapid Start, Smart Response ve Smart Connect gibi en son Intel teknolojileriyle kullanıcılara her yerden bağlanabilme imkanı sunan üçüncü nesil işlemcileri ile dikkat çekiyor. Hareket halinde olan kullanıcılar için tasarlanan XPS 14 Ultrabook’ta 20.7 mm’lik ince ve kompakt yapı bulunuyor. XPS 15’in tasarımı ise performans için kurulmuş rahat bir sistem elde etme isteğiyle yapıldı.

Samsung Smart TV ile sade beyaz evinizde

Samsung Electronics, kullanıcılarına Smart TV deneyimi yaşatırken tasarım ve renk seçimiyle de evlere şıklık ve estetik katıyor. Samsung ES6710 Smart TV, minimal tasarımı ve beyaz rengin sadeliğini evinize getiriyor. Yeni ES6710 Smart TV; Ses Kontrolü, Hareket Kontrolü ve Yüz Tanıma özelliklerini sunuyor. Feng-shui anlayışına göre metal elementinin ağırlıklı olarak kullanıldığı ortamlar için önerilen beyaz; canlandırıcı, temiz, net ve taze bir enerji yayıyor. Beyaz aynı zamanda, daha parlak renklerle kombine edeceğiniz salonunuzda size gereken ortamı hazırlıyor.

Apple’dan öğrencilere büyük fırsat dönemi

Apple’ın Türkiye Distribütörü Bilkom, okullar açılırken öğretmen ve öğrencilere büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Bilkom, ‘Okula Dönüş Kampanyası’ ile birçok öğrenci ve öğretmenin hayallerini süsleyen Mac bilgisayarlara kavuşmalarını sağlayacak. Eylül ayı boyunca, Bilkom güvencesi ile satılan MacBook Air, MacBook Pro ve iMac bilgisayarlar, hem satış noktalarındaki fiyat avantajları ve kredi kartı ile 12 ay vade farksız temin edilebilecek hem de Bilkom’un okul hayatında en büyük ihtiyaçlardan biri olarak lanse ettiği sürpriz bir yazılım hediye edilecek.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1439 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Benzine indirim geldi28 Nisan 2020 Salı 01:43
  • Akaryakıta zam yolda24 Nisan 2020 Cuma 08:56
  • Benzin ve motorine büyük indirim22 Nisan 2020 Çarşamba 09:11
  • Petrol piyasası çöktü21 Nisan 2020 Salı 01:57
  • Benzin fiyatlarına indirim geliyor21 Nisan 2020 Salı 01:12
  • E-Ticaret yüzde 200 arttı20 Nisan 2020 Pazartesi 10:07
  • Araçtan inmeden BP Taşıtmatik ile akaryakıt temini17 Nisan 2020 Cuma 21:19
  • Mazota indirim geldi.. Gece yarısı ikisi de zamlanacak17 Nisan 2020 Cuma 15:44
  • Salgından en az gıda sektörü etkilendi10 Nisan 2020 Cuma 14:47
  • Sabiha Gökçen’in terminal yatırımı bir yıl ertelendi09 Nisan 2020 Perşembe 06:30
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim