• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Prens Philippe Aksigorta’yı ziyaret etti

Prens Philippe Aksigorta’yı ziyaret etti
Belçika Veliaht Prensi Philippe, 15-19 Ekim tarihleri arasında Türkiye’ye düzenlendiği “Ekonomik Misyon” ziyareti kapsamında bürokratlar ve bir grup Belçikalı işadamı ile birlikte Aksigorta’yı da ziyaret etti.

 

Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, Ageas Yönetim Kurulu Başkanı Jozef De Mey, Ageas CEO’su Bart De Smet ve Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen’in ev sahipliği yaptığı ziyarette, Sabancı Holding ile Avrupa’nın en önemli sigorta şirketlerinden Belçikalı Ageas’ın gerçekleştirdiği ortaklığın değerlendirmesi sunuldu.
 
Türkiye’nin son 8 yıl içinde kaydettiği sürekli büyüme ile dikkate değer bir performans ortaya koyduğunu belirten Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
 
“2002 yılından bu yana basiretli mali politikalar ve köklü yapısal reformlar ile birlikte kullanılan sağlam makroekonomik strateji, Türkiye ekonomisini küreselleşen dünyaya entegre ederken, ülkeyi bölgede doğrudan yabancı yatırımın en çok uğradığı yerlerden biri haline de getirdi. Birçok ekonomi, küresel ekonomik sıkıntıların etkisini üzerinden atmaya çalışırken, Türkiye ekonomisi, Avrupa’nın en hızlı büyüyen ekonomisi oldu ve dünyanın en hızlı büyüyen ekonomileri arasında yer aldı”
 
HALUK DİNÇER:  “AKSİGORTA’NIN AGEAS İLE İŞBİRLİĞİ BİR BAŞARI HİKAYESİDİR”
 
Türkiye’nin ekonomik dirilişinde Sabancı Holding’in kilit bir rol oynadığını belirten Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, Sabancı’nın genel başarısında da Aksigorta’nın hayati bir rol oynadığını söyledi. Dinçer, sözlerine şöyle devam etti:
 
“Müşteri memnuniyetini daima faaliyetlerinin merkezine yerleştiren Aksigorta, Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerine 600’ü aşkın çalışanı, 1.600’den fazla bağımsız acentesi, 30 brokeri, 900’ü aşkın Akbank şubesi ve yaklaşık 4.500 sözleşmeli kuruluş ağı ile hizmet veriyor. Bu doğrultuda, Türkiye’de en yüksek marka bilinirliğine sahip sigorta şirketi olma özelliğini taşıyor.”
 
Bilinirliğin Ageas ile yaklaşık 1.5 yıl önce başlatılan ortaklığın ardından daha da arttığına dikkat çeken Haluk Dinçer, şöyle dedi:
 
“Ageas ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği, sadece Türkiye sigorta pazarı için değil, Türk özel sektörünün tümü için bir başarı hikayesi olmuştur. Sabancı Holding ortak girişimlere daima büyük bir önem vermiştir ve Avrupa sigortacılık sektörünün devi Ageas ile gerçekleştirdiğimiz verimli işbirliği de bu yaklaşımımızı haklı çıkardı. Şirketlerimizi daha da yüksek başarılarla dolu bir geleceğin beklediğine olan inancım tam.”
 
Türkiye’nin kısa süre içinde Ageas’ın ikinci evi haline geldiğini belirten Ageas Yönetim Kurulu Başkanı Jozef De Mey, dinamik Türkiye pazarında Sabancı Topluluğu ile birlikte güçlü bir iş ilişkisi kurmuş olmaktan duydukları gururu ifade etti. Jozef De Mey, şunları söyledi:
 
“İnsan merkezli bir iş kolunda faaliyet gösteren bir şirket olarak, deneyimlerimize göre, iş ilişkilerinde başarı daima bireylerin birlikte uyumlu çalışmak konusunda gösterdikleri isteklilik ile yakından ilgilidir. Böylesine kısa bir süre içinde dahi Türkiye’de yaşadığımız son derece istisnai deneyim, olağanüstü bir ilerleme kaydetmemize imkan verdi.”
 
JOZEF DE MEY: “TÜRKİYE MUAZZAM FIRSATLAR SUNUYOR”
 
Türkiye ile Belçika arasındaki ticari ilişkilerin hızla geliştiğini belirten Ageas Yönetim Kurulu Başkanı Jozef De Mey,  günümüzde Ageas’ın da içinde bulunduğu giderek artan sayıda Belçikalı şirketin Türkiye’de üslenmeyi tercih ettiğini söyleyerek “Bunun nedenini anlıyoruz: Burası gerçekten muazzam fırsatlar sunan bir ülke” dedi. Avrupa’nın en büyük şirketleri arasında yer alan Ageas’ın Avrupa ve Asya’daki 12 pazarda 13.000’i aşkın çalışanı ile yaklaşık 17 milyar Euro ciro gerçekleştirdiğini belirten Jozef De Mey, şöyle dedi:
 
“Gerek coğrafya, gerek ürün, gerekse dağıtım kanallarımız itibariyle büyük bir şirketiz ve güçlü bir bilanço ile de destekleniyoruz. Geçtiğimiz yıl, Çin ve Malezya’daki ortaklarımız ile birlikte, Asya’daki ticari faaliyetlerimizin 10. yılını kutladık. Avrupa ve Asya’ya olan taahhüdümüz, bugün de stratejimizdeki merkezi yerini koruyor. Bugün AG Insurance ile gerek hayat gerekse hayat dışı sigortalarda Belçika’da açık ara pazar lideriyiz.”
 
Belçika ve Türkiye’nin iki güçlü şirketi arasındaki işbirliği ve dayanışmanın bir örneği olarak Aksigorta’yı öne çıkartma ve bu önemli ekonomik misyonun gerçekleştirilmesine katkıda bulunma fırsatına sahip oldukları için kendilerini ayrıcalıklı hissettiklerini belirten Jozef De Mey, “Bunun, diğer şirketlere de yüzlerini doğuya çevirip bu heyecan verici pazarda büyümelerini sağlayacak bir ilham kaynağı olmasını umuyoruz” dedi.   
 
BART DE SMET: “TÜRKİYE PAZARINA GİRME KARARIMIZDAN GURUR VE MUTLULUK DUYUYORUZ”
 
Türkiye pazarına girme kararı vermiş olmaktan duydukları gurur ve mutluluğu ifade eden Ageas CEO’su Bart De Smet de yaptığı konuşmada, birinci yılını geride bırakan Sabancı Holding ve Ageas ortaklığını değerlendirdi. Bart De Smet, şunları söyledi:
 
Türkiye, diğer pazarlar ile kıyaslandığında uygun demografik trendlere ve ekonomik temellere, güçlü büyüme oranlarına ve istisnai derecede düşük sigorta penetrasyon oranlarına sahip, hızla büyüyen ve dinamik bir pazar. Türkiye’de geçtiğimiz yıl yüzde 22 büyüyen hayat dışı primler, Avrupa’da ortalama binde 7 düzeyinde kaldı ve önümüzdeki 5 yıllık süreçte yıllık yüzde 17’lik bir artış öngörülüyor.”
 
Aksigorta’nın Ageas için halen büyüme potansiyeline sahip nispeten bakir bir pazarda önemli yerel bilgi ve müşteri erişimine sahip, uzun dönemli güçlü bir marka olduğuna değinen Bart De Smet, Türkiye’de iyi gelişmiş bir acente ağından Akbank ile güçlü bir banka kanalına uzanan bir yelpazede dağıtım kanallarının iyi bir şekilde çeşitlendirildiğini gördüklerini söyledi.
 
Toplantının ardından Aksigorta Genel Müdürlük Binası’nda düzenlenen kokteyle katılan Belçika Veliaht Prensi Philippe, beraberindeki heyet ile kokteylin ardından binadan ayrıldı.
 
1.20121016141740.jpg
 
2.20121016141751.jpg
 
3.20121016141804.jpg
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1506 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Benzine indirim geldi28 Nisan 2020 Salı 01:43
  • Akaryakıta zam yolda24 Nisan 2020 Cuma 08:56
  • Benzin ve motorine büyük indirim22 Nisan 2020 Çarşamba 09:11
  • Petrol piyasası çöktü21 Nisan 2020 Salı 01:57
  • Benzin fiyatlarına indirim geliyor21 Nisan 2020 Salı 01:12
  • E-Ticaret yüzde 200 arttı20 Nisan 2020 Pazartesi 10:07
  • Araçtan inmeden BP Taşıtmatik ile akaryakıt temini17 Nisan 2020 Cuma 21:19
  • Mazota indirim geldi.. Gece yarısı ikisi de zamlanacak17 Nisan 2020 Cuma 15:44
  • Salgından en az gıda sektörü etkilendi10 Nisan 2020 Cuma 14:47
  • Sabiha Gökçen’in terminal yatırımı bir yıl ertelendi09 Nisan 2020 Perşembe 06:30
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim