• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Philips TV pazarında büyük atılım yaptı

Philips TV pazarında büyük atılım yaptı
Klasik bir televizyonun çok ötesinde deneyimler vadeden Philips Smart TV’nin zengin ve eğlenceli dünyası Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleşen görkemli etkinlikle tanıtıldı.

 

TP Vision CCO’su (Ticari Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı) Alain Perrot ve TP Vision Türkiye Genel Müdürü Faruk Kocabaş’ın katıldığı etkinlikte Philips TV’nin büyük bir atılım gerçekleştirerek Türkiye televizyon pazarında 3’üncü sıraya yükseldiği açıklandı. uygulamalarını deneyimlediler. Alain Perrot, toplantıda yaptığı açıklamada, Philips TV için dünyada Türkiye’nin en hızlı büyüyen iki pazarından biri olduğunu ifade etti. 
 
Philips öncüsü olduğu Smart TV’nin giderek zenginleşen dünyasını 18 Ekim günü Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleştirdiği lansman etkinliğinde, üst düzey davetlilerin de katıldığı katılımcılarla paylaştı. Yoğun bir ilginin olduğu etkinlikte, katılımcılar son teknolojilerle ve televizyon izleme keyfini artıran yenilikçi uygulamalarla donatılmış Philips Smart TV’nin tüm ürün serilerini deneyimleme fırsatı buldular.  
 
Smart TV’nin öncüsü Philips, televizyonu geleceğin iletişim istasyonu olarak tanımlıyor...
 
Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren TP Vision Türkiye Genel Müdürü Faruk Kocabaş, televizyon pazarına son yıllarda damgasını vuran akımın Smart TV olduğunu söylerken, bu trendin televizyon izleme alışkanlıklarını da kökten değiştirdiğini vurguladı. Artık ne zaman, nerede, neyi, nasıl izleyeceğine seyircilerin karar verdiğini belirten Kocabaş, “Philips TV olarak tüketicilere özgürlüğün ve akıllı televizyon deneyiminin kapılarını açan ‘Smart TV’nin yaratıcısı olarak, bu konsepti yaygınlaştırıyoruz. Philips’in Smart TV yolculuğu ilk kez 2008 IFA Fuarı’nda, YouTube başta olmak üzere tüm partnerlerimizin uygulamalarının yer aldığı Smart TV uygulama ekranıyla başlamıştı. Bu yolculukta hızımızı gün geçtikçe artırıyoruz. Smart TV’lerle içerik paylaşmak, internete ulaşmak, uygulamalar sayesinde sosyal ağları ve sosyal medyayı takip etmek mümkün. İzleyiciler ayrıca, haberlere ve portallara ulaşabildikleri gibi, internet üzerinden film kiralayabiliyor ya da oyun oynayabiliyor. Bizler artık televizyonları, geleceğin iletişim istasyonları olarak tanımlıyoruz” dedi.
 
“Hedefimizi tutturduk ve Türkiye’de büyük bir atılım gerçekleştirdik”
 
Geçtiğimiz Nisan ayında gerçekleşen TP Vision-Philips TV birleşmesi sonrası Türkiye pazarında büyük bir atılım yaptıklarından bahseden Kocabaş, Philips’in şu anda Türkiye TV pazarında 3. sıraya ulaşmış durumda olduğunu ifade etti. Kocabaş, şunları söyledi:
 
“Türkiye’de yıllardır var olan Philips TV’lerin varlığını TP Vision olarak devam ettiriyoruz. TP Vision-Philips birleşmesi sonrası Türkiye’de geçen sürede iş ortaklarımızla olan Philips TV’yi pazarda hak ettiği yere getirmek için yoğun bir çalışma yürüttük ve hedefimiz Türkiye’deki güçlü konumumuzu daha da güçlendirerek ilk 3 marka arasında yer almaktı. Ağustos 2012 GFK verilerine göre TV pazarında ilk 3 marka arasına girmiş durumdayız. Ağustos ayında yüzde 74 gibi çok önemli büyüme rakamına ulaştık. İlk 3 marka arasına girme sözümüzü tuttuk ve hedefimizi tutturduk. Bunun büyük mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Şimdi de 2013 -2015 yılları arasında agresif olarak büyümemizi sağlayacak bir plan üzerinde çalışıyoruz.”
 
“Philips TV markası yaşıyor ve büyümeye hazır”
 
Faruk Kocabaş’ın ardından söz alan TP Vision CCO’su (Ticari Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı) Alain Perrot ise, TP Vision’ın genç dinamik bir şirket olarak TV pazarında global liderler arasında olduğunun altını çizdi.  Çok yeni ve dinamik bir ekip olarak geçmişi 1920’lerin ikinci yarısına kadar dayanan güçlü bir televizyon markası olan Philips ile üretim alanında kendini ispatlamış Tayvan merkezli şirket TPV Technology’nin dinamizmini birleştirdiklerini anlattı. Alain Perrot ‘Yeni şirketimiz TP Vision’ı kurmak için çok çalıştık. Size Philips TV markasının yaşadığını ve büyümeye hazır olduğunu göstermek için burada bulunuyorum.’ dedi.
 
Bu birleşme sonrası güzel bir tempo yakaladıklarına değinen Perrot, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
“Büyüme stratejimizi pazardaki ana trendler üstüne kuruyoruz ve şekillendiriyoruz. Bu trendlerin en başında Smart TV, değişen tasarım ve boyut özellikleri geliyor. Bu strateji doğrultusunda, Türkiye pazarı da en çok büyüme kaydettiğimiz ve en önem verdiğimiz pazarların başında geliyor. Türkiye’nin genç, yeni teknolojileri öğrenmeye ve kullanmaya çok açık nüfusuyla çok büyük bir potansiyel taşıdığını düşünüyoruz. Türkiye TP Vision içinde en kritik ve stratejik öneme sahip birkaç ülkeden biri olarak öne çıkıyor. Türkiye, Rusya pazarı ile birlikte en hızlı büyüyen iki bölgemiz arasına girdi.”
 
Philips Smart TV Fox International Channels (FIC) ile yaptığı işbirliği çerçevesinde içerik dünyasını zenginleştirmeye devam ediyor
 
Philips TV uygulamaları arasında Fox International Channels kanallarındaki içerikler de yer alıyor. Özel geceye katılan davetliler, Philips Smart TV’lerin zengin içerik dünyasına da tanıklık ettiler. Philips Smart TV’lerde şu anda yaklaşık 20 yerel uygulamanın yanı sıra 500’ü aşkın global uygulama sunuluyor. Özellikle, Foxlife, FX ve Foxcrime ile anlaşarak başlatılan FIC uygulaması büyük ilgi gördü. Bu uygulamayla, FIC kanallarında yayınlanan ve dünyada fenomen haline gelmiş programlar ve dizilerin tekrarları izleyiciyle ilk kez ve sadece Philips Smart TV’de buluşuyor.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1156 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Benzine indirim geldi28 Nisan 2020 Salı 01:43
  • Akaryakıta zam yolda24 Nisan 2020 Cuma 08:56
  • Benzin ve motorine büyük indirim22 Nisan 2020 Çarşamba 09:11
  • Petrol piyasası çöktü21 Nisan 2020 Salı 01:57
  • Benzin fiyatlarına indirim geliyor21 Nisan 2020 Salı 01:12
  • E-Ticaret yüzde 200 arttı20 Nisan 2020 Pazartesi 10:07
  • Araçtan inmeden BP Taşıtmatik ile akaryakıt temini17 Nisan 2020 Cuma 21:19
  • Mazota indirim geldi.. Gece yarısı ikisi de zamlanacak17 Nisan 2020 Cuma 15:44
  • Salgından en az gıda sektörü etkilendi10 Nisan 2020 Cuma 14:47
  • Sabiha Gökçen’in terminal yatırımı bir yıl ertelendi09 Nisan 2020 Perşembe 06:30
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim