• BIST 9067.58
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.9588
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Bodrum'da tekneciler yolu trafiğe kapadı

Bodrum'da tekneciler yolu trafiğe kapadı
Bodrum Belediyesi Gümbet İskelesi önüne yapılan otopark bir gurup tekne sahibini çileden çıkardı. Yolun ortasına kurulan otopark teknecileri ve çalışanların tepkisine yol açtı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan bir iskelesinin önüne yapılan otopark bir gurup vatandaş tarafından gerginliğe neden oldu.

Bodrum Belediyesi Gümbet İskelesi önüne yapılan otopark bir gurup tekne sahibini çileden çıkardı. Yolun ortasına kurulan otopark teknecileri ve çalışanların tepkisine yol açtı. Her giriş ve çıkışlarında para ödediklerini belirten bir gurup vatandaş otopark önünde eylem yaptı. Yolu bir müddet trafiğe kapatan tekne sahipleri, tekne personelleri otopark sahipleri ile tartıştı. Zaman zaman kavgaya dönüşen tartışma polisler tarafından engellendi. Otopark sahipleri arazinin kendilerinin olduğunu belirterek mahkemeye başvurduk ve kazandıklarını belirterek, arazinin kendilerinin olduğunu idea etti.

Yolda kapatan eylemciler ise her giriş çıkışlarında 5 TL para verdiklerini belirterek, “Başbakan gelse bu otoparkı kapatamaz dediler devlet sizi alt üst eder Mehmet Kocadon içeri girer girmez yerine gelen CHP li Başkan vekili hemen imzayı attı ve otoparkı açtırdı. Bizim burada 150 teknelik bir iskelemiz var. Balıkçı limanımız var. Biz belediye ye bağlama parası ödüyoruz. Bizim bu sene yüzde 70 attı bağlama paramız. Biz ödüyoruz bağlama paramızı 150 personelimiz var iskelede. Bize belediye kaçak iskele yaptı diyerek buraya bir otopark giriş yeri dikti. Her giriş çıkışımızda 5 lira ödüyoruz. Birde diyorlar ki Başbakan gelse kaldıramaz bunu. Belediyenin kaçak iskelesine sahte fatura ile para ödüyorsunuz siz diyorlar. Bizi birde tehdit ettiler sizin araçlarınıza ulaştırma Bakanı tarafından konturol yaptırtırım dediler. Ulaştırma bakanıyla demek ki bir iş ilişkileri var”dediler

Daha sonra tekneciler 1 saat boyunca eylem yaparak yolu kapattı. İşletme sahipleri ise otopark önünden hızlıca ayrıldı. İşletmecileri ardından ise tekneciler yuh çekip alkış çalarak protestolarına devam etti. Polisler ise otoparkın evraklarını kontrol etti. Eylemine son veren tekneciler ise tekrar otopark önüne gelerek eylemlerine devam edeceklerini belirtti.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 647 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim