• BIST 9548.09
  • Altın 2494.418
  • Dolar 32.4867
  • Euro 34.537
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 17 °C

Erkeskin balo yönetim kurulu’na seçildi

Erkeskin balo yönetim kurulu’na seçildi
UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, TOBB öncülüğünde 91 oda, borsa, organize sanayi bölgesi ve UTİKAD'ın iştiraki ile kurulan BALO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, TOBB öncülüğünde 91 oda, borsa, organize sanayi bölgesi ve UTİKAD'ın iştiraki ile kurulan BALO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi.

Geçtiğimiz Nisan ayında yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da alınan karar sonrasında BALO A.Ş.’ye ortak olma kararı alan UTİKAD’ın Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile İzmir'de yapılan BALO A.Ş Olağanüstü Genel Kurulu'nda yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Turgut Erkeskin, Türk ihracatının dinamosu olmaya aday BALO A.Ş’nin 11 yönetim kurulu üyesinden biri oldu.

Türk taşımacılık ve lojistik sektörünün çatı kuruluşu olarak, uluslararası alanda faaliyet gösteren, kara, hava, deniz, demiryolu ve kombine taşımacılık ile lojistik hizmet üreten ve sayısı 400’e ulaşan şirketi bünyesinde toplayan UTİKAD'da, 2010 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Turgut ERKESKİN, taşımacılık ve lojistik sektörünü İTO Meclis Üyesi olarak 21 nolu Taşımacılık ve Lojistik Komitesi’nde temsil etmektedir.

FIATA Multimodal Taşımacılık Enstitüsü Denizyolu Çalışma Grubu Üyeliği, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Lojistik İstişare Kurulu Üyeliği, TOBB/Ulaştırma-Lojistik Meclis Üyeliği, TİM-Türkiye İhracatçılar Meclisi Lojistik Konseyi Daimi Üyeliği, Türkiye'de Intermodal Taşımacılığın Güçlendirilmesi AB Projesi 1. İstişare Komite Üyeliği görevini de yürüten Turgut ERKESKİN, Ortadoğu ve Kafkas ülkelerinden oluşan Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Lojistik Hizmet Sağlayıcıları Dernekleri Federasyonu ECOLPAF’ta da Türk Taşımacılık sektörünü temsil görevini üstlenmektedir.

Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent KOŞMAZ’ın yaptığı ve 2013’ün ilk çeyreğinde ilk BALO blok treninin Türk ihraç mallarını öncelikle Avrupa’ya, devamında Viking hattıyla İskandinav ülkelerine ve sonrasında Gül (Pakistan) Treni ile Orta Asya’ya kadar ulaştırılmasını sağlayacak BALO A.Ş’de  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarını Ankara Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Süleyman YOLCU ve Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nail Çiler yapacak.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı  Turgut ERKESKİN ile birlikte, Konya Sanayi Odası ve Konya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir BÜYÜKHELVACIGİL, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki MURZİOĞLU,Konya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mevlut EBERDES,Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı B. İsmail HAYDAROĞLU,Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Levent DEDEOĞLU,Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Şemsettin AKTUĞLU,Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit SEZGİN’de  BALO A.Ş Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildiler.

BALO A.Ş  Türkiye’nin uluslararası demiryolu ve intermodal taşıma organizasyonlarını yaparak, Doğu ile Batı arasında yer alan Türkiye'nin, coğrafi konumundan kaynaklanan avantajını da kullanarak, Türk sanayisi ve lojistik sektörüne ivme ve rekabet gücü kazandıran, dünya ticaret hayatında etkin bir rol üstlenmesine katkı sağlayan, lider bir kuruluş olmak misyonu ile yola çıkan BALO A.Ş, Türk sanayicisinin dış pazarlardaki rekabet gücünü artırmak, yeni pazarlara girmesini ve girdiği pazarlarda kalıcılığını ve dolayısıyla Türkiye’nin 100. yılında 500 milyar dolarlık ihracat hedefini gerçekleştirmesine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

1.20120801180002.jpg

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1573 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim