• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

TNT Akademi mezuniyet töreni düzenledi

TNT Akademi mezuniyet töreni düzenledi
TNT Ekspres Türkiye ve Sabancı Üniversitesi’nin, sürekli öğrenme felsefesiyle hayata geçirdiği TNT Akademi, ikinci dönem mezunlarını verdi.

Sürekli öğrenme felsefesiyle yoluna devam eden TNT Ekspres Türkiye’nin eğitim kalitesiyle Türkiye ve dünyada önemli bir yere sahip olan Sabancı Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirdiği TNT Akademi, ikinci dönem mezunlarını verdi. İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirilen diploma töreni ile mezunlarına unutulmaz bir diploma töreni yaşattı.

TNT Ekspres Türkiye’de çalışan 18 yönetici ve yönetici adayının diplomalarını aldığı mezuniyet törenine, TNT Ekspres Türkiye’nin üst düzey yöneticileri ile Sabancı Üniversitesi öğretim üyeleri katıldı. İstanbul Boğazı’nda keyifli bir tekne turu sırasında diplomalarını alan mezunlar, boğazın ve mezun olmanın heyecanını aynı anda yaşadılar.

Diploma törenine katılan TNT Ekspres Türkiye Genel Müdürü Turgut Yıldız, yeni mezunların heyecanını paylaşırken; “İki buçuk yıl süren ve içinde birçok modül bulunan akademiden mezun olan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bu zorlu eğitim maratonundan başarı ile mezun olan tüm arkadaşlarımı kutluyorum ve kendilerine kariyer hayatlarında başarılar diliyorum,” dedi.

TNT Akademi, çalışanların çözüme yönelik yeteneklerini geliştiriyor

Bilimsel bilgi birikimi ve yöntemleri, yönetim pratiği ile bütünleştirerek TNT Express’i geleceğe taşıyacak yöneticilerin gelişimlerine destek vermek amacıyla hazırlanan programda eğitim gören kursiyerler, toplam 119 saat süren eğitimin aldılar. Sabancı Üniversitesi ile birlikte hazırlanan program, günümüzün karmaşık ve çok yönlü iş dünyası için aranan yönetici yetkinliklerini ve iş yapış yaklaşımlarını geliştiren ve yönetim kademesinde ortak dil, bilgi ve uygulamalar oluşturarak yöneticilerin ortak bir vizyon etrafında toplanması için zemin hazırlayan akademik bir içerik sunuyor.   

TNT Akademi’den mezun olan TNT Ekspres çalışanları da, aldıkları eğitimin kariyerleri açısından kendilerine çok önemli kazanımlar sunduğunu düşünüyorlar. TNT Ekspres Bilgi İşlem Sistem Destek Müdürü Akif Yılmaz, “Aldığım eğitimin sonuçlarını zaman içerisinde karşılaşabileceğim olayların veya problemlerin çözümünde bana katkı sağlayıp faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.  

akademi.jpg

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1603 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim