• BIST 9094.06
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Dünyanın en güzel koyları bir Türk'e emanet

Dünyanın en güzel koyları bir Türk'e emanet
Dünyanın En Güzel Koylarını Koruma Birliği'nin eylül ayında Bodrum'da yapılacak kongresinde başkanlık görevini 3 yıllığına bir Türk devralacak.

Dünyanın En Güzel Koylarını Koruma Birliği'nin eylül ayında Bodrum'da yapılacak kongresinde başkanlık görevini 3 yıllığına bir Türk devralacak.

Deniz Ticaret Odası Antalya Şube Başkanı Ahmet Erol, yaptığı yazılı açıklamada, 28 ülkeden 38 üyesi bulunan ve Türkiye'den de Bodrum'un üye olduğu Dünyanın En Güzel Koylarını Koruma Birliği'nin kongresinin 11 Eylül tarihinde Bodrum'da yapılacağını bildirdi.

Birliğin başkanlığını halen Fransa'nın Bay Of Somme Koyunu temsil eden Jerome Bingon'un, başkan yardımcılığını da Bodrum Koyunu temsilen turizmci Galip Gür'ün yürüttüğünü kaydeden Erol, kongrede başkanlığa Bodrum Koyunu temsil eden Galip Gür'ün getirileceğini ve 3 yıl boyunca görev yapacağını belirtti.

Kongreye yaklaşık 120 delegenin katılacağını ifade eden Erol, Bodrum'da başlayacak kongrenin 14-15 Eylül tarihlerinde birliğe yeni üye olan Yunanistan'ın Patmos Adası'ndaki etkinliklerle sona ereceğini bildirdi.

Birliğin amacının koylar arasında işbirliği sağlayarak ortak sorunların çözümüne yardımcı olmak olduğunu anlatan Erol, koyları doğal değerlerini ve kültürleri ile dünyaya tanıtmak, koyları koruyarak turizm yapılması mesajını vermek istediklerini kaydetti.

Antalya'nın dünyanın en güzel koylarına sahip olduğuna işaret eden Erol, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Antalya da kendi özgü koyları ile bu birliğin içinde yer almalıdır. Koylarımızı mutlaka doğal güzellikleriyle korumalıyız, Antalya sınırları içindeki koylarımızın bulunduğu belediyelerin veya turizm birliklerin bu birliğe üye olmalarını arzu ediyoruz."

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 884 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim