• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Başbakan Erdoğan'dan Vodafone altın madalya

Başbakan Erdoğan'dan Vodafone altın madalya
Kızılay'a bağış yapan kuruluşlar, Kızılay'ın düzenlediği iftarda altın madalya ile ödüllendirildi. Vodafone Türkiye adına verilen altın madalyayı Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Süel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

 

Türk Kızılayı’nın (Kızılay) 144’üncü Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen iftar yemeğinde Kızılay'ın bağışçılarına altın madalya verildi. İftara, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve çok sayıda davetli katıldı. 
 
Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ın açılış konuşmasını yaptığı gecede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da bir konuşma yaptı. Daha sonra Kızılay bağışçılarına altın madalyaları verildi. Vodafone Türkiye'nin altın madalyası Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Vodafone Vakfı Başkanı Hasan Süel'e Başbakan Erdoğan tarafından verildi.
 
Ödül töreni ardından, Kızılay işbirliği ile ilgili bilgi veren Hasan Süel, şunları söyledi: "Bu ödül bizi gururlandırdı ve mutlu etti. Gerek Türkiye'de, gerekse de dünyanın en ücra köşelerinde zor durumda kalanların yardımına koşan Türk Kızılayı çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Vodafone Türkiye olarak böyle bir kuruluşa destek olmayı biz de görev kabul ediyoruz. Kızılay ile kan bağışı konusunda bu yılın başında başlattığımız işbirliği çok olumlu sonuçlar veriyor. Bu işbirliğinin katkısıyla, kan bağışında bulunanların sayısında 50 binden fazla artış oldu. Sosyal sorunların çözümünde mobil teknolojileri daha etkin kullanmak yönündeki çalışmalarımız ve Türk Kızılayı'na desteğimiz sürecek." 
 
Vodafone kan bağışında bulunmayı kolaylaştırıyor
 
Türkiye Vodafone Vakfı ve Türk Kızılayı, Türkiye'de kan bağışında bulunmayı kolaylaştırmak ve teşvik etmek üzere işbirliğini sürdürüyor. Kan bağışının sadece acil durumlarda değil düzenli olması gerekliliğini vurgulamak ve konuyla ilgili farkındalık yaratmak amacıyla; Vodafone’un teknolojik altyapısından faydalanarak geliştirilen bu işbirliği kapsamında Vodafone abonelerine ücretsiz olarak "Kan Bağış Noktası Bilgilendirme Servisi" sunuluyor. 
 
Servise üye olan Vodafone aboneleri, hem bulundukları lokasyona gezici Kızılay Bağış Araçları geldiğinde haberdar oluyor; hem de kan verme ve düzenli kan bağışıyla ilgili bilgilere ulaşabiliyorlar. Ayrıca, iOS ve Android işletim sistemli akıllı telefon sahipleri, operatör sınırı olmadan, Vodafone-Türk Kızılayı işbirliğinde geliştirilen mobil uygulamayı kullanarak kan bağışında bulunmayı kolaylaştıran süreçleri takip edebiliyorlar. Bu işbirliğinin sağladığı destekle kan bağışında bulunan gönüllülerin sayısında 50.000'in üzerinde artış oldu.
 
Türkiye Vodafone Vakfı ayrıca, Geleceğe İlk Adım Projesi kapsamında, AÇEV ve Kızılay ile birlikte geçtiğimiz aylarda Van’da 3 yeni “Çocuk Evi” kurmuştu. Ayrıca Kızılay’ın Somali'ye yardım kampanyasında destekçi olarak yer almıştı. 
 
Vodafone Hakkında: 5 kıtada 30 ülkede faaliyet gösteren ve gelirler bakımından dünyanın en büyük uluslararası mobil iletişim şirketlerinden biri olan Vodafone Grubu’nun bünyesinde yer alan Vodafone Türkiye, 30 Haziran 2012 itibarıyla hizmet sunduğu 18.4 milyon abonesiyle Türkiye’nin 2. büyük mobil iletişim şirketidir. Türkiye’nin ikinci en büyük uluslararası doğrudan yatırımı olan Vodafone Türkiye’nin 2006 yılından bu yana satın alma dâhil toplam yatırımları 11 milyar TL’yi geçmiştir. 3.300’ü aşkın çalışan kadrosu, 1.200’ü aşkın mağazası, 17 binden fazla satış noktasında, ekosisteminde bulunan 53 bin kişilik paydaş ailesiyle Türkiye’nin 81 ilinde “tüketiciler tarafından en çok tercih edilen operatör olma” hedefiyle faaliyet göstermektedir.
 
Türkiye Vodafone Vakfı hakkında: Vodafone Grup Vakfı, 2002 yılında kuruluşundan bu yana özellikle afet yardımları, spor ve müzik inisiyatifleri ile özel projeler yoluyla, imkânları kısıtlı çocuklara yardımcı oluyor. Vodafone’un dünya genelindeki 27 yerel vakfı aracılığıyla bu tür projelere 100 milyon sterlinin üzerinde yatırım yapıldı. Vodafone’un sosyal yatırım politikası doğrultusunda Mayıs 2007’de Vodafone Türkiye tarafından kurulan Türkiye Vodafone Vakfı, Vodafone’un sorumlu kurumsal vatandaş olarak toplumla bütünleşme taahhüdünün sosyal yaşama yansımasıdır. Türkiye’nin en saygıdeğer kurumsal vakfı olma vizyonuyla yola çıkan Türkiye Vodafone Vakfı, Türk toplumunun ekonomik, sosyal, kültürel gelişimine destek olma ve yaşam kalitesinin artırılmasına katkıda bulunma misyonuyla hareket ediyor. 
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1222 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim