• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

OPET, TFF’nin akaryakıt sponsoru oldu

OPET, TFF’nin akaryakıt sponsoru oldu
Türkiye akaryakıt dağıtım şirketlerinden OPET, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) akaryakıt sponsoru oldu. 3 yıllık imzalanan sponsorluk anlaşması gereği OPET, A Milli Futbol Takımı başta olmak üzere milli takımın her kategorisinin akaryakıt tedarikçisi

 

Four Seasons Otel’de gerçekleştirilen imza törenine TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Abdullah Avcı, OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu ve OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca katıldı.
 
İmza töreninde konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, “Futbol ekonomisini geliştirmek, büyütmek, hizmet kalitemizi artırmamız ve öngördüğümüz hedeflerimize ulaşmamız açısından çok önemli. Güçlü stratejik ortaklarla işbirliği yapmak, onların bilgi, birikim ve deneyimlerinden de yararlanıp, futbolumuzun geleceğini tasarlamak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bugün, o stratejik ortaklardan birisiyle daha işbirliği anlaşması imzalıyoruz. OPET’le ilk defa sponsorluk anlaşması imzalıyoruz. OPET’e ailemize hoş geldiniz diyorum. Onların enerjisiyle daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum.” diye konuştu.
 
Milli Takımlar Teknik Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı da “A Milli Takım için yoğun ve heyecanlı bir döneme giriyoruz. 2014 FIFA Dünya Kupası elemeleri öncesinde OPET’ten böyle bir destek gelmesi bizlere moral aşılıyor. Teknik direktörlük hayatımda ilk kez sponsorluk anlaşmasını OPET’le imzalıyorum. OPET’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Tabiri caizse depoyu fulleyip 7-11 Eylül’de yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ise “OPET, bu topraklardan doğan ülkemizin akaryakıt markası. Bu nedenle bir Türk şirketi olarak, ülkemizin değerlerine destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Kupa yolculuğunda Milli Takımımızın yanında olmaktan gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından OPET Petrolcülük A.Ş.’yi, Milli Takımlar resmi tedarikçisi kılan protokol imzalanırken, başkan Yıldırım Demirören, OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu ve OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca’ya isimlerinin yazılı olduğu 10 numaralı Milli Takım forması hediye etti.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1121 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim