• BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Liman Başkanları Ankara'da bir araya geldi

Liman Başkanları Ankara'da bir araya geldi
Liman başkanları Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü öncülüğünde Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka Başkanlığında 01-02 Eylül 2012 tarihlerinde Ankara’da bir araya geldi.

 

655 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Ulaştırma, Denizcilik  ve Haberleşme Bakanlığına verilen görevlerin etkin olarak yerine getirilmesi ve Liman Başkanlıkları sorumluluğunda yürütülen iş ve işlemlerin Merkez Teşkilatı yetkilileri ile birlikte değerlendirilmesi amacıyla;  Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü koordinesinde, Merkez teşkilatı yetkilileri ile tüm Liman Başkanları, Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri AkaBaşkanlığında 01-02 Eylül 2012 tarihlerinde Ankara’da bir araya geldi.

Liman başkanlarına hizmet içi eğitim  amaçlı olarak düzenlenen toplantıya, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürü Cemalettin Şevli, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Hızırreis Deniz, Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdürü M. Mehdi Gönülalçak, Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürü Bekir Gezer, Strateji Geliştirme Başkanı Erol Yanar ile Merkez teşkilatı üst düzey yöneticileri, yetkilileri ve tüm liman başkanları katıldı.

Toplantıda ilk gün idari, ikinci gün teknik konularla  ilgili uygulamalarda birlikteliğin sağlanması amacıyla liman başkanlarına eğitim verildi,  uygulamada karşılaşılan soru ve sorunlar karşılıklı bilgi alışverişinde bulunularak, uygulanacak iş ve işlemlerde birlikteliğin sağlanması için gerekli önlemlerin alınması ve çözüm yoluna gidilmesi hususlarında çalışmalar  yapıldı.

Toplantı sonucunda, liman başkanlıklarının imkan ve kabiliyetlerinin daha iyi hale getirilerek en iyi şekilde hizmet vermeye devam edileceği, Ulaştırma Denizcilik  ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlı liman başkanlıklarında yeni projelerin üretilmesi, daha etkin ve verimli hizmet verilmesi  yönünde kararlar alındı. Tüm limanlarda yapılan iş ve işlemler açısından standart uygulamalar konusunda birliktelik sağlandı. Türkiye genelindeki tüm liman başkanları tarafından, toplantının çok olumlu ve verimli geçtiği ifade edilerek, bu tür toplantıların devamının önem arz ettiği ve uygun zaman aralıklarında tekrar yapılması istendi. Ayrıca yapılan toplantı,  merkez teşkilatı yetkilileri ile liman başkanlarının tanışmalarına ve kaynaşmalarına da aracılık etmiş oldu.

limanlar_toplanti.jpg

limanlar_toplanti1.jpg

limanlar_toplanti2.jpg

limanlar_toplanti3.jpg

limanlar_toplanti4.jpg

limanlar_toplanti5.jpg

limanlar_toplanti6.jpg

limanlar_toplanti7.jpg

limanlar_toplanti8.jpg

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1224 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim