• BIST 9439.1
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

25 yıllık başarılı ortaklığı yeni imzalarla güçlendi

25 yıllık başarılı ortaklığı yeni imzalarla güçlendi
Beş yıllık anlaşmaya atılan imzalarla, Dassault Systèmes’in sektör lideri uygulamalarının hem Boeing Ticari Uçaklarında, hem de Boeing Savunma, Uzay & Güvenlik’ te kullanım alanları genişletildi.

3DEXPERIENCE şirketi, 3D tasarım ve Ürün Yaşamdöngüsü Yönetimi (PLM) çözümlerinde dünya lideri Dassault Systèmes (Euronext Paris: #13065, DSY.PA), The Boeing Company ile birlikte, sektör lideri uygulamalarının hem Boeing Ticari Uçakları’nda, hem de Boeing Savunma, Uzay & Güvenlik’te kullanımını genişleten beş yıllık bir anlaşmayı imzaladıklarını duyurdu. Dassault Systèmes ve Boeing’in 25 yıldır süren başarılı ortaklığı bu yeni imzalarla birlikte daha da güçlendi. 25 yıllık ortaklık, dünden bugüne Boeing’de sayısız teknolojik atılımı ve oyunun kurallarını değiştiren birçok inovasyonu mümkün kıldı.

 
 
Anlaşmayla ilgili konuşan Boeing IT Ürün Sistemleri Başkan Yardımcısı Nancy Bailey, şunları söyledi: “Boeing olarak Dassault Systèmes ile uzun süredir birlikte çalışıyoruz ve güçlü bir iş ilişkisine sahibiz. Şirket olarak anlaşmamızı uzatmaktan dolayı çok mutluyuz. Yeni inovasyonlar yapmak ve bunları yeni ürün geliştirme ve üretim süreçlerimizde bir kaldıraç olarak kullanmak için DS ile işbirliğimizin devamını heyecan ile karşılıyoruz. Dassault Systèmes, ürün portföyünü, tüm değer akışı içerisindeki ihtiyaçlarımıza daha bütünlükle hitap edebilmek adına değiştirmeye ve olgunlaştırmaya devam ediyor. Dassault Systèmes PLM çözüm paketi, bizlere, şirketimiz adına ekstra işletme değerleri yaratmakta yardımcı olmaya devam edecektir.”
 
“İnovasyon ve yenilikler sunan deneyimler üretmekte aynı tutkuyu paylaşıyoruz”
 
Dassault Systèmes Başkanı ve CEO’ su Bernard Charlès ise, açıklamasında; “Boeing ve Dassault Systèmes, 25 yılı aşkın bir süredir özel bir ortaklık içerisindeler” değerlendirmesini yaptı. Charlès, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Her iki şirket de, inovasyon ve müşterilerine yenilikler sunan deneyimler üretmek konusunda bir tutkuyu paylaşıyor. Aynı zamanda, bizim uygulamalarımızı ve Boeing’in iş süreçlerini, inovasyonlara güç vermek adına nasıl değiştirebileceğimiz gibi ortak bir vizyonu da paylaşıyoruz. Boeing, Dassault Systèmes’ in, 3D tasarımdan DMU’ya, PLM’e ve şimdi de 3D Experience’ a dönüşümünde son derece etkili oldu. Devam edecek olan ortaklığımızla hayata geçirilecek yenilikleri ve inovasyonları dört gözle bekliyoruz.”
 
Boeing Hakkında
Boeing, dünyanın lider havacılık şirketidir ve ticari jetler ile askeri hava araçlarının kombine olarak üretildiği en büyük üretici konumundadır. Ek olarak, Boeing, motorlu uçaklar, elektronik ve savunma sistemleri, füzeler, uydular, fırlatma araçları ve ileri düzey bilgi iletişim sistemleri de tasarlamakta ve üretmektedir. NASA’ nın büyük bir hizmet sağlayıcısı olarak, Boeing, Uzay Mekiği ve Uluslararası Uzay İstasyonu’ nu yönetmektedir. Şirket, aynı zamanda, sayısız askeri ve ticari havayolu destek hizmetleri sunmaktadır. Boeing, dünya genelinde 90’ dan fazla ülkede müşterilere sahiptir ve satışlar bazında, en büyük A.B.D. ihracatçılarından biridir.
 
Dassault Systèmes hakkında
 
3 Boyutlu (3D) Deneyim Firması Dassault Systèmes,  şirketlere ve insanlara sürdürülebilir inovasyonları hayal etmelerini sağlayan sanal dünyalar sunuyor. Bu dünyada yer alan öncü çözümler, ürünlerin tasarlanma, üretilme ve desteklenme şeklini değiştiriyor. Dassault Systèmes’in sunduğu işbirlikçi çözümler, sanal dünyanın gerçek dünyayı geliştirmesi için sosyal inovasyonu da besliyor. Grup, 80’den fazla ülkede, farklı sektörlerden her büyüklükte firmayı kapsayan 150 bini aşkın müşteriye değer katmaya devam ediyor. Daha fazla bilgi için www.3ds.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. CATIA, SolidWorks, ENOVIA, SIMULIA, DELMIA, 3DVIA, 3DSwYm, EXALEAD ve Netvibes; Dassault Systèmes ve ABD’de ve/veya diğer ülkelerde bulunan alt kuruluşlarının ticari markaları olarak kayıtlıdır.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 877 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim