• BIST 9510.34
  • Altın 2488.09
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8262
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Antalya’yı da Fullcharger şarj edecek!

Antalya’yı da Fullcharger şarj edecek!
Fullcharger Türkiye hızlı büyümesini sürdürüyor. Başbakanlık ofisi ve konutuna da şarj istasyonu kuran Fullcharger Türkiye, Antalya Büyükşehir Belediyesi otoparkında elektrikli araç şarj istasyonunu hizmete soktu.

 

FullCharger Türkiye şebekesi altında kurulmuş olan istasyon sayısı 184’e ulaştı. Fullcharger’ın katılımıyla düzenlenen törenle Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın’a teslim edilen Renault Fluence’in otomotiv tarihinde yerini aldığını belirten Ataman, Fullcharger’ın Renault’nun küresel olarak çalıştığı lider bir operatör olduğunu, Türkiye’de de yakın işbirliği yaptıklarını söyledi. Başkan Akaydın’a teslim edilen elektrikli otomobil FullCharger tarafından şarj edilecek. Ataman, “ Antalya,  Başkan ve kentin nitelikleri nedeniyle temiz enerjiye ve yeniliklere önem veren, öncülük eden bir konumda. Sayın Başkan elektrikli araçlar konusunda Antalya’yı bir vizyon kenti yapmak istiyor. Türkiye’nin bu önemli turizm başkentinde temel altyapıyı beraberce ve hızla geliştireceğiz.” şeklinde konuştu.
 
Otomotiv sektörüyle küresel ölçekte yakın bir çalışma içerisinde olduklarını ve ortak çalışmalar yürüttüklerini belirten Fullcharger Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ataman, otomotiv sektörünün elektrikli araç vizyonuna en uygun altyapıyı hazırlamak için Türkiye’nin her noktasını içeren altyapı ihtiyaç planları hazırladıklarını kaydetti.  Ataman, “Fullcharger olarak elektrikli araç konusunda markalardan bağımsız olarak bir hedefleme yaptık. Türkiye 2022 yılında 21 milyon araç parkına sahip olacak. Bu rakamın en az yüzde 20’sinin elektrikli araç olmasını bekliyoruz ve hazırlıklarımızı bu öngörüyle yapıyoruz. Altyapı konusu ciddi vizyon ve yatırım olmaksızın, tesadüf ve taklitle yürütülecek bir konu değildir ” dedi.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1351 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim