• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Superonline ev telefonunda sabit ücreti kaldırdı

Superonline ev telefonunda sabit ücreti kaldırdı
Sabit hatlarda numara taşıma uygulamasının 3. yıl dönümünde Turkcell Superonline, en fazla sabit numara taşıyan operatör unvanını koruyor.

 

Uygulamanın başladığı günden Ağustos ayının sonuna kadar yaklaşık 185 bin sabit hat Turkcell Superonline’a taşındı. En fazla numara taşınan şehirler, İstanbul, İzmir ve Ankara oldu. 
 
 
Sabit hatlarda numara taşınabilirliğinin 3. yılında Turkcell Superonline yine liderliğini koruyor. Abonelerine sabit ücreti olmayan tarifelerle büyük  fiyat avantajı sunan Turkcell Superonline, numara taşıma uygulamasının başladığı 10 Eylül 2009’dan bu yılın Ağustos ayı sonuna kadar yaklaşık 185 bin numara taşıdı.
 
Taşınan her 10 sabit hat numarasının 8’i için Turkcell Superonline tercih edildi.
 
Sabit numara taşınabilirliğinin 3. yıl dönümü ile ilgili bir değerlendirme yapan Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, Turkcell Superonline’ın yeni nesil kendi altyapısı sayesinde sadece ışık hızında fiber internet ile değil, sabit ücreti olmayan ev telefonu ile de abonelerin yüzünü güldürdüğünü belirterek, “Sabit telefon hizmetleri pazarında da oyunun kurallarını değiştiriyor ve ilklere öncülük ediyoruz” diye konuştu.
 
Sabit numara taşımada lider olduklarını vurgulayan Erkan, Türkiye’de taşınan her 10 sabit numaradan yaklaşık 8’inin Turkcell Superonline’a taşındığını belirterek, abonelerin kendilerini tercih etme nedenini şöyle açıkladı: “Ev numarasını Turkcell Superonline’a taşıyanlar, hem sabit ücret ödemeden, hem de her yöne dakika paketleri ile çok avantajlı fiyatlarla konuşuyorlar. Aynı zamanda, sabit hat aboneleri, aynı mobil telefonlarda olduğu gibi, mevcut telefon numaralarını değişmeden, başındaki alan kodu da dahil olmak üzere, Turkcell Superonline’a taşıyabiliyorlar.”
 
Tüketicilerin hizmet alacakları sabit operatörü seçerken en çok kaliteli iletişim ve uygun ödeme koşullarına önem verdiklerini anlatan Erkan, Turkcell Superonline’ın yaygın ve kaliteli hizmetiyle bu beklentileri fazlasıyla karşıladığını kaydetti. Erkan, “Tüketicilerin avantajları değerlendirirken operatörün sağladığı toplam faydaya dikkat etmeleri çok önemli. Biz fiber ses abonelerimize Türkiye’de ilk kez sabit ücret ödemeden telefon hizmetini sunduk. Gerek son 2 yılda yükselen bir ivmeyle taşınan sabit numara sayısının artması, gerekse taşınan numaralarla yapılan görüşme trafiği müşterilerimizin memnuniyetini gösteriyor.” dedi.
 
Numarasını taşıyanlar sabit ücret ödemiyor.
 
Bilindiği gibi, sabit numara taşıma uygulaması, 10 Eylül 2009 tarihinde başladı. Tüketici bilincinin gelişmesiyle birlikte, sabitte taşınan numara sayısı artmaya devam ediyor. Turkcell Superonline 3 yıldır abonelerine sağladığı özel avantajlarla numara taşımada liderliği sürdürüyor. Numarasını Turkcell Superonline’a taşıyan aboneler, sabit ücret ödemeden, aralarında ücretsiz konuşarak, uygun ödeme paketleriyle sabit numara taşımanın bütün fırsatlarından yararlanıyor.
 
En çok şehir içi arama yapılıyor. 
 
Numarasını Turkcell Superonline’a taşıyarak kendi aralarında ücretsiz konuşan Turkcell Superonline ses aboneleri, en fazla aramayı şehir içinde gerçekleştirerek,2011 yılında 56 milyon 136 bin 603 dakika, 2012 yılının ilk 8 ayında ise yüzde 30 artışla 73 milyon 292 bin 980 dakika konuştu. Kaliteli ve hesaplı iletişimi seçen Turkcell Superonline’lılar yurtdışında en çok Almanya, İngiltere ve ABD’yi aradılar.
 
Sabit numara taşımada başı 3 büyük şehir çekiyor.
 
Turkcell Superonline’ın sunduğu avantajlardan en çok yararlanan iller ise İstanbul, İzmir ve Ankara oldu. 
 
Numarasını Turkcell Superonline’a taşımak ve detaylı bilgi almak isteyenler 0850 222 0 222 numaralı Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri’ni arayabilir veya  www.superonline.net web sitesini ziyaret edebilirler.
 
1.20120910121209.jpg
 
2.20120910121219.jpg
 
3.20120910121226.jpg
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1837 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim