• BIST 9079.97
  • Altın 2322.611
  • Dolar 32.345
  • Euro 34.8965
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

ADA Tersanesi 4 yeni feribot inşa ediyor

ADA Tersanesi 4 yeni feribot inşa ediyor
Ada tersanesi, eylül ayına, imzalamış olduğu 4 adet çift taraflı feribotun sac kesimini yaparak girdi. DNV +1A1 R4 Car Ferry A E0 ve DNV +1A1 R4 Car Ferry B E0 klas notasyonundaki gemiler doğal gaz ile çalışacak.

 

Ada tersanesi, Eylül ayına, imzalamış olduğu 4 adet çift taraflı feribotun sac kesimini yaparak girdi. DNV +1A1 R4 Car Ferry A E0 ve DNV +1A1 R4 Car Ferry B E0 klas notasyonundaki gemiler doğal gaz ile çalışacak. Feribotlar, Norveç’teki yeni bir taşıma hattındaki ihtiyaca yönelik olarak, büyük çaplı bir Norveç firması için yapılıyor. 2013 Haziran ayına kadar teslim edilecek gemiler 249 yolcu ve 50 araç taşıma kapasiteli.

Ada Tersanesi tarafından yapımına başlanan çevreci makine ve ekipmanlarla donatılacak gemiler, Norveç’te iç sularda zorlu operasyon şartlarına uygun olarak dizayn edildi.

Yolcuların azami konforunun ön planda tutulduğu projede salınım azaltıcı “roll reduction” tanklar ve hareketli dengeleyiciler bulunmakta. Kapalı ve açık modelleriyle modern bir görünüme sahip gemiler teslim edilmeleriyle, yurtdışında Tuzla’nın gururu olarak yolcu ve araçlara hizmet verecek.
Geçtiğimiz aylarda bir dizi Platform Supply Vessel dan ilkini teslim eden Ada Tersanesi, çok yakında yeni platform supply vessel segmentinde gemiler için startı vermek üzere olduğunu da belirtmekte.

Yüksek teknolojiye önem veriyoruz

Ada Denizcilik ve Tersane İşletmeciliği CEO’su Murat Erzaim, ileri teknoloji kullanımı, kaliteden ödün vermeme ve zamanında teslim konularından taviz vermediklerini belirtirken, müşteri memnuniyetine verdikleri önemi belirtti.  Murat Erzaim,  yeni jenerasyon geminin inşaatında yüksek teknolojinin kullanılmasının Türkiye’nin gemi inşaat sektöründe klasman atlayarak daha yüksek bilgi birikimi gerektiren alanlarda da kuvvetli bir oyuncu olduğunu kanıtladığını söyledi.

akel.jpg

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1613 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim