• BIST 9090.91
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Continental Çin’de büyük yatırıma imza attı

Continental Çin’de büyük yatırıma imza attı
Continental, Çin’de 13,3 milyon ve 33 milyon Euro değerinde iki ayrı yatırıma imza attı.

Continental, Çin’de iki büyük yatırıma imza atıyor. Çin’in Jiading Sanayi Bölgesi’nde 13,3 milyon Euro’luk yatırımla 10 bin metrekarelik yeni bir alanı tesisine dâhil ederken; Wuhu’da ise yaklaşık 33 milyon Euro değerinde ikinci bir fabrika kurulması için ilk adımı attı.

Güvenli sürüş teknolojisinin temel bileşenleri; Lastik, şasi sistemi ve araç içi donanımından yola çıkan Continental; Jiading’deki ikinci ve Wuhu’daki yeni tesislerinde, lastik güvenliği teknolojisini arttırmayı hedefliyor.

“Herkes için güvenlik”

Jiading Sanayi Bölgesi’ndeki üretim tesisinin işletim verimliliğini geliştirmek amacıyla ikinci tesisi açtıklarını belirten Continental Şasi & Güvenlik Departmanı Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ralf Cramer, “Sürüş güvenliği için geliştirilen yenilikçi bileşenler ve gelişmiş sistem çözümleri uygulayarak ‘Herkes için Güvenlik’ ilkesini sağlamayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Jiading fabrikasındaki modern tesisin açılmasının, Continental’in bu bölgedeki üretim kapasitesini arttırmasına yardımcı olacağını belirten Cramer, “Tesis, 2015 yılına kadar dünya genelindeki satışların yüzde 33’ünün Asya’dan elde edilmesi hedefine ulaşmamızı sağlayacak. Aynı zamanda yerel ve küresel çapta, araç üreticilerine hem düşük maliyetli hem de gelişmiş ve isteğe göre uyarlanabilen teknoloji çözümlerimizin önünü açacak” dedi.

Yeni yatırımlarla, lastik güvenliği teknolojisini geliştirmeyi hedefleyen Continental, ikinci önemli yatırımı ise Wuhu Belediyesi (People’s Government of Wuhu Municipality) ile “İşbirliği İlişkisi Anlaşması” imzalayarak gerçekleştirdi.

Continental, 120 bin metrekarelik bir alana yayılacağı tahmin edilen yeni tesis için 33 milyon Euro’luk yatırım yaparak ilk adımı attı. Tesisin, araçlarda bilgi yönetimi alanında önde gelen teknoloji liderlerinden biri olması hedefleniyor. Ayrıca, “Araç İçi Donanım Departmanı” tarafından geliştirilerek imal edilecek yeni ürünler ile geleceğin ağ bağlantılı araçlarının daha kullanıcı dostu, daha konforlu ve daha akıllı olması hedefleniyor.

Continental Araç İçi Donanım Departmanı Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Helmut Matschi, “Çalışmalarımızla, araç donanımları arasındaki bilgi yönetimini; ileri teknoloji, üstün kalite ve yerelleştirilmiş AR&GE çözümleriyle kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Böylece, gelecekte konforlu ve güvenli sürüş deneyimlerini zirveye çıkartırken; Çin’de, Asya’da ve tüm dünyada da akıllı araçlara karşı giderek artan ilgi ve taleplerin karşılanabilmesi için çözümler üreteceğiz” şeklinde konuştu.

 İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1342 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim