• BIST 9142.4
  • Altın 2325.105
  • Dolar 32.3778
  • Euro 35.0091
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

Yokohama lastikleri ile kışa meydan okuyun

Yokohama lastikleri ile kışa meydan okuyun
YOKOHAMA lastikleri karlı, buzlu ve ıslak yollardan kuru, çok soğuk yollara kadar zorlu sürüş koşulları için maksimum yol güvenliği sunmaya devam ediyor.

 

Kış lastikleri ürün yelpazesini genişleten YOKOHAMA’nın W.drive ailesine ait en yeni üyesi ise WY01. Hafif Ticari Araçlar için özel olarak üretilen WY01 lastikleri zorlu yol koşullarında üstün performans sunuyor.  
 
Yüksek teknolojisindeki zengin deneyimleriyle dünya çapında tercih edilen lastik markası YOKOHAMA, sıcaklığın +7?C’nin altına düştüğü hava şartlarında kış lastiklerinin kullanılmasını ve 4 lastiğin de birden değiştirilmesini tavsiye ediyor. Özel teknoloji ile üretilmiş kış lastikleri, araçlara her koşulda ihtiyaç duydukları performansı sunuyor. 
YOKOHAMA Kış Lastikleri
 
W.drive ailesinin en yeni üyesi WY01
 
Hafif Ticari Araçlar için özel olarak üretilen en yeni kış lastiği W.Drive WY01, karlı ve buzlu zeminlerde kolay sürüş imkanı sağlıyor. 2012 Avrupa yönetmeliğinde yer alan kriterlere göre üretilen WY01, kış performansından ödün vermeden düşük yuvarlanma direnci ve düşük gürültü seviyesi sunuyor. Dayanıklılığı ve direnci artıran özel sırt deseni ile üretilmiş WY01,uzun yolculuklardan sonra bile 3 geniş kanal ile sağlanan mükemmel su boşaltım performansına sahip. BluEarth teknolojisine göre üretilen lastik ıslak zeminde frenleme ve yol tutuşta üstün performans sunuyor.
 
Kış koşullarında tam performans için SUV’lara özel GEOLANDER I/T serisi
 
SUV araçlar için özel olarak geliştirilmiş olan GEOLANDAR I/T karlı ve buzlu yolda üstün performans sağlıyor. Lastik yapısı güçlendirilen seride, orjinal buz tutucu hamur sayesinde konforlu sürüşe ek olarak kış koşullarında daha güvenli sürüş sağlanıyor. Mevcut seri lastiğin, lastik yapısı güçlendirilmiş ve yeni bir desen bileşeni eklenerek,yüksek hızda dayanaklı özel bir “T”serisi üretilmiştir. Lastikteki zigzag şekilli orta blok sayesinde kenar etkisi artırılıyor. Zigzag orta oluklar aynı zamanda karı yayıyor ve buna karşılık ek kenarlar da buz üzerindeki çekişi iyileştiriyor. Ağ biçimli kanalları ile birden fazla yönde kayma en aza indiriliyor. Sırttaki iki geniş kanal ile yanal kaymayı önlemek için yüksek bir kenar etkisi oluşturarak zorlu yollarda tam performans sağlanmış oluyor. GEOLANDER I/T serisi GO71 modeli 15-18 İNÇ’e kadar değişen lastik ebatlarında satışa sunuluyor. 
 
Kış koşullarına güvenli sürüş sunan W.drive serisi
 
W.drive ailesinin binek araçlar ve SUV’lar için V902A/B, Kompakt araçlar için V903, Nakliye, Yük Aracı ve Kamyonetler için ise yeni WY01 ürünleri bulunuyor. Tüm kış koşullarında yüksek performans isteyen müşteriler için üretilen W. Drive serisi ürünleri karlı ve ıslak zeminlerde üstün drenaj performansı ile yüksek hızlarda güvenli sürüş hissi sunuyor. Düşük yuvarlanma direncine sahip yakıt tasarrufu sunan ürünler yanak kesikleri ve çizilmelere karşı da yüksek direnç gösteriyor.
 
W. drive ailesinin kompakt araçlara özel serisi V903, küçük ve orta sınıf ölçekli araçlar için dizayn edilmiş kış lastiği deseni. V903 karlı ve buzlu yollarda tutunmada, frenlemede üstün performans sergiliyor. Çok yönlü dişli desen yapısı karlı yollarda direkt etki kabiliyetini ve güçlü çekiş sağlarken ıslak zeminlerde mükemmel su tahliyesine imkan veriyor. Orijinal çok katmanlı yapısı karlı ve buzlu zeminlerde lastik bloklarını sabit tutarak lastiğin etkisini maksimize ediyor. ‘Groove in Groove’ desen yapısı ile üç boyutlu blok duvarı ile ortalanmış kirişler temas anında zemini destekleyerek mükemmel denge sağlıyor. Üç boyutlu blok duvarında yer alan mikro oluklar basınç ve ısıyı dağıtarak dengesiz aşınmayı önlüyor. Zigzag şeklinde ana kanal yapısı ise oluklu kanalları ile mükemmel çekiş sağlarken ıslak zeminde kaymayı önleyerek etkili su tahliyesine imkan veriyor. W.drive 903 modeli, 13-15 İNÇ’e kadar değişen lastik ebatlarında satışa sunuluyor. 
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1283 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim