• BIST 9563.79
  • Altın 2482.753
  • Dolar 32.4986
  • Euro 34.7453
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C

OPET yolculuğuna OPEDO ile devam edecek

OPET yolculuğuna OPEDO ile devam edecek
OPET’in “Kusursuza Yolculuk” serüveni artık OPEDO ile devam edecek. OPEDO’nun OPET’in Ultra Force ürünü için süperstar Ajda Pekkan ile kamera karşısına geçtiği ilk filmi bu akşam ulusal televizyon kanallarında yayınlanmaya başlıyor.

 

OPET'in ürün ve hizmetlerini tanıtmak üzere yarattığı yeni karakteri OPEDO'nun tanıtımı, şirket Genel Müdürü Cüneyt Ağca ve sanatçı Ajda Pekkan'ın da katıldığı bir toplantıyla yapıldı.
 
Tanıtım toplantısında konuşan OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, OPET olarak 20 yıldan buyana akaryakıt sektöründe var olan anlayışı değiştiren bir marka olduklarını belirtti.
 
Ağca, "Akaryakıt zorunlu bir ihtiyaçtır ve akaryakıt alış verişi genelde en yakın veya yol üzerindeki istasyondan yapılır. OPET, akaryakıt dağıtım sektöründe bu anlayışı değiştiren ve marka anlayışı yaratan bir şirket olma yolunda önemli bir mesafe kat etti" diye konuştu.
 
Sektörde 7 yıldır aralıksız müşteri memnuniyeti en yüksek marka şirket seçilerek yollarına hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Ağca, "Hedefimiz 1300'den fazla istasyonumuzla yeni ürün ve hizmetlerimizle, teknolojik alt yapımız ve sektöre getirdiğimiz yeniliklerle tutarlı büyümemize devam etmek ve sektörümüzde daha yukarılara yükselmek" değerlendirmesini yaptı.
 
-"Kusursuza Yolculuk' serüvenini bizden biri olan 'OPEDO' sürdürecek"-
 
Ağca, 7/24 hizmet veren bir marka olarak iletişimin her mecrasını kullandıklarına işaret eden Ağca, "Tüketicilerle iletişimimizi sürdürürken bugün hayatımıza yepyeni bir karakter giriyor. Adı 'OPEDO'. Tüketicilerin OPEDO'yu seveceklerini umuyoruz. OPET'in 'Kusursuza Yolculuk' serüvenini bundan sonra bizden biri olan 'OPEDO' sürdürecek" dedi.
 
Ağca, "OPEDO"nun karakter özelliklerini OPET'in marka değerlerinden, sesini tiyatro sanatçısı Olgun Şimşek'ten aldığını ifade ederek, ilk reklam filminde "Ultra Force" ürünü için sanatçı Ajda Pekkan ile kamera karşısına geçtiğini söyledi.
 
Sanatçı Ajda Pekkan ise yaptığı konuşmada, "Bu teklif bana geldiğinde 'OPET' markasının kusursuza yolculuk konseptinden etkilendim. OPET'le gerçekleştirdiğimiz bu proje beni çok heyecanlandırdı. Herkesin beğeneceği bir projeye imza attık" dedi.
 
Tanıtım toplantısında reklam filminin gösterimi de yapıldı.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1809 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim