• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Şarapları ödüllerinin sonuçları belli oldu

Şarapları ödüllerinin sonuçları belli oldu
Avrupa’nın bir numaralı uçak bileti arama ve karşılaştırma motoru Skyscanner’ın bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği En İyi Havayolu Şarapları Ödülleri’nin sonuçları belli oldu.

 

Tanınmış şarap uzmanı Tom Cannavan’ın liderliğinde, 12 şarap uzmanı ve uluslararası seyahat eden yolculardan oluşan jüri ekibi; kırmızı şarap kategorisinde Thomson Havayolları’nı, beyaz şarapta ise Lufthansa’yı birinci seçti. Pegasus her iki kategoride de ilk 5’e girerek Türk şaraplarının kalitesini gözler önüne serdi.
 
Seyahat etmek isteyenlere 1000’i aşkın havayolunun milyonlarca noktası için en ucuz uçak bileti alternatiflerini, karşılaştırmalı olarak sunan Skyscanner’ın düzenlediği En İyi Havayolu Şarapları Ödülleri, Avrupa’nın önde gelen havayollarının, uçuş sırasında servis ettiği en iyi şarapları belirledi. Saygın şarap uzmanı Tom Cannavan’ın liderliğinde, 12 şarap uzmanı ve uluslararası seyahat eden yolculardan oluşan jüri, kör tadım yaparak Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketlerinin ekonomi sınıfında ikram ettiği 21 şarabı, 10 puan üzerinden değerlendirdi.
 
Kırmızı şarap kategorisinde, Avrupa’nın en büyük beşinci havayolu şirketi olan Thomson Havayolları, Finca La Linda, Cabernet Sauvignon 2011 şarabı ile birinci olurken, ikinci sırayı İskandinav Havayolları’nın ikram ettiği Backhouse Pinot Noir şarabı aldı. Pegasus Havayolları ise Kavaklıdere Angora 2011 ile üçüncülüğe yerleşti. 
 
Beyaz şarap kategorisinde Peter&Peter Riesling, Mosel şarabı ile Lufthansa birinci sırada yer alıyor. KLM Havayolları ikinci, easyJet ise üçüncü sırada gelirken, Kavaklıdere Çankaya 2011 ile Pegasus Havayolları dördüncü sıraya yerleşerek beyaz şarap kategorisinde de istikrarını korudu.
 
Pegasus ve KLM Her İki Kategoride de Dereceye Girdi!
 
Pegasus ve KLM, hem beyaz hem de kırmızı şarap kategorilerinde dereceye girerek, istikrarlı bir kalite tablosu çizdi. KLM, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen oylama da göz önünde bulundurulduğunda, her iki sene boyunca, her iki kategoride de ilk beşe girebilen tek havayolu oldu. 
 
Tanınmış şarap uzmanı Tom Cannavan sonuçlar hakkında “Tüm ekip olarak; önde gelen havayolu şirketleri tarafından ikram edilen şarapların büyük çoğunluğunun kaliteli olduğu konusunda hemfikiriz. Genel olarak, uçakta servis edilen şarapların standardı beni etkiledi. Sonuçlar, eğer özenle seçilirse, havayollarının müşterilerine kaliteli ve lezzetli şaraplar ikram edebileceğini ortaya koyuyor. Yolculara, önceden adını duymamış oldukları bir şaraba şans vermelerini tavsiye ediyorum. Çıkan sonuçlara göre, şu an uçuşlarda ikram edilen şaraplar tadıldığında, iyi bir şaraba denk gelme ihtimali de çok yüksek” diye konuştu.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1223 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim