• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Lojistik Ödülleri için son başvuru tarihi 12 Ekim

Lojistik Ödülleri için son başvuru tarihi 12 Ekim
Bu yıl 3. Kez düzenlenen Lojistik Ödülleri Yarışması için son başvuru tarihi gelen yoğun talep üzerine bir hafta uzatılarak 12 Ekim 2012 olarak değiştirildi.

 

Logitrans Transport Lojistik Fuarı kapsamında 16 Kasım 2012 tarihinde gerçekleştirilecek olan ödül töreni ile sahiplerini bulacak ödüllere taşımacılık ve lojistik sektörünün tarafları ilgili faaliyetleri kapsamında www.lojistikodulleri.com sitesinden başvuru yapabilecek. Yarışma; sektörün sivil toplum örgütleri ve sektör medyası tarafından düzenlenip destekleniyor.
 
ÖDÜL YENİ GÖRÜNÜMÜYLE DİKKAT ÇEKİYOR
 
Sektörde prestijli bir yere sahip olan Lojistik Ödülleri, bronz madeni ve altın suyu kullanılarak oluşturulan yepyeni görünümü ile tüm sektör firmalarının başköşede yer açmak isteyecekleri bir göz alıcılığa kavuştu.
 
SONUÇLARI JÜRİ BELİRLEYECEK
 
Lojistik Ödülleri, en geniş anlamda; T.C. Ulaştırma Bakanlığı’ndan aldığı faaliyet belgesi altında hizmet üreten taşımacılık, lojistik, kargo, kurye ve depolama şirketlerini kapsıyor. 12 ayrı kategoride gerçekleşecek olan yarışmanın diğer kesimlerini ise oda, dernek, birlik üyeliklerine göre başvuracak olan taşımacılık ve lojistik şirketleri oluşturuyor. Lojistik Ödülleri başvuru esasına göre; sektörel dernekler ve yayınların temsilcilerinden oluşan bir jüri tarafından belirleniyor. Ayrıca lojistik alanında veya lojistiğe destek verecek şekilde geliştirilmiş ürünler ve gerçekleştirilmiş projeler,  jüri tarafından değerlendirilerek, ödüle layık bulunanlar Jüri Özel Ödülü almaya hak kazanıyorlar.
 
LOJİSTİK ÖDÜLLERİ İNTERNET VE SOSYAL MEDYADA
 
Lojistik Ödülleri ile ilgili geniş kapsamlı bilgiye www.lojistikodulleri.com adresinden ulaşmak mümkün. Ödüller ayrıca sosyal medyada facebook.com/lojistikodulleri adresindeki facebook sayfasında da takip edilebilir.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1027 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim