• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Kadir Topbaş "Rol Kapmaya" başladı

Kadir Topbaş "Rol Kapmaya" başladı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın, İstanbul'a yapılacak 3. Havaalanı yerini Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın bilgisi dışında kamuoyuna açıklaması, Ankara'yı rahatsız ettiği öğrenildi.

 

Kadir Topbaş, Ankara'dan "Rol Kapmaya" başladı
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın, İstanbul'a yapılacak 3. Havaalanı yerini Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın bilgisi dışında kamuoyuna açıklaması, Ankara'yı rahatsız etti.
 
Özellikle Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın, İstanbul'a yapılacak olan 3. havaalanının yerini kamuoyundan gizli tutarken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın Ankara'nın bilgisi dışında havalanı yerinin "Terkos Gölü civarı" olarak kamuoyuna açıklaması, Bakanlıkta rahatsızlık oluşturduğu öğrenildi.
 
Alınan bilgiye göre, ihale sürecine kadar bölgede rant oluşmaması için kamuoyundan gizlenen İstanbul'a 3. havaalanı yeri konusunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın hassas olduğu bir konuda, Başkan Topbaş'ın manevra yapması kafalarda soru işareti oluşturdu.
 
BİNALİ YILDIRIM İSTANBUL'A ADAY MI?
 
10 yıllık Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı döneminde başarılı projeler ile kamuoyunda göz dolduran Binali Yıldırım'ın ismi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday isimler arasında gezerken, kulislere düşen bir iddia, siyaset sahnesini yeniden hareketlendirecek gibi gözüküyor.
 
Başbakan Erdoğan'ın yaptırdığı bir ankette, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Binali Yıldırım isminin ön plana çıktığı öğrenilirken, Kadir Topbaş'ın isminin 4. sırada kadar düştüğü kaydedildi.
 
Haber: Recep CANPOLAT - İstanbul Haber Ajansı
 
www.UlasimOnline.Com (ÖZEL HABER)
Bu haber toplam 1253 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim