• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Miles& Smiles kredi kartı sahiplerine kolaylık

Miles& Smiles kredi kartı sahiplerine kolaylık
Yeni uygulama ile Miles&Smiles Özel Yolcu Programı üyeleri, üyelik hesaplarında biriken milleri artık Shell istasyonlarında harcayabilecek.

 

MILES&SMILES İLE KAZANDIĞINIZ MİLLERİ SHELL’ DE HARCAYABİLECEKSİNİZ
 
 
Garanti Bankası ve Türk Hava Yolları, Miles&Smiles kredi kartlarına “Millerle Alışveriş” özelliğini ekledi. Bu sayede Miles&Smiles kredi kartı sahipleri, “Miles&Smiles Özel Yolcu Programı” üye hesabında biriken milleriyle ödül bilet almanın yanı sıra alışveriş de yapabilecek. Uygulama, program ortağı olan Shell istasyonlarında başladı. Miles&Smiles kredi kartı sahipleri, bundan böyle üyelik hesaplarında bulunan millerle Shell istasyonlarından akaryakıt ve otogaz alabilecek. Bu uygulama ile tüketicinin kartlı harcamalarında ilk sıralarda yer alan akaryakıt ve otogaz giderlerine de katkıda bulunulmuş ve Miles& Smiles kredi kartı sahiplerine yakıt harcamalarında önemli bir kolaylık sağlanmış oldu.  
 
Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, Shell & Turcas’ın müşterilerine yönelik mevcut avantajlarına bir yenisini eklemenin mutluluğunu duyduklarını belirterek, “Müşterilerimiz için sürekli, somut ve çoklu fayda yaratmaya odaklıyız. Bu işbirliğiyle tüm avantajları aynı çatı altında topladık. Ortaya çıkan sinerji, Türkiye’deki alışveriş alışkanlıklarına yeni bir boyut kazandırıyor, müşterilerimize yepyeni avantajlar dünyasının kapısını açıyor. İşbirliğimizin en önemli tarafı müşterilerimiz için yarattığımız bu değerin, belirli süreleri kapsayan bir kampanyadan ibaret olmayıp uzun soluklu ve uzun vadeli tasarrufu mümkün hale getirmesidir. Tüm Miles&Smiles kredi kartı sahiplerini istasyonlarımıza bekliyoruz” dedi.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1455 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim