• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Yağış Çanakkale-İzmir karayolunu kapattı

Yağış Çanakkale-İzmir karayolunu kapattı
Balıkesir"in Edremit ilçesinde etkili olan yağış sele sebep olurken, Çanakkale"yi İzmir ve Balıkesir"e bağlayan E-87 Karayolu trafiğe kapandı.

 

Balıkesir’in Edremit ilçesinde etkili olan yağış sele sebep olurken, Çanakkale’yi İzmir ve Balıkesir’e bağlayan E-87 Karayolu trafiğe kapandı.
 
Meteorolojinin uyarılarına rağmen ilçe sakinleri, akşam saatlerinde başlayan ve daha sonra şiddetini arttıran yağmura hazırlıksız yakalandı. Kanalların dolması sebebiyle caddelerin göl olduğu yağmurda, ilçe merkezi ve sanayi bölgesinde çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Sel, şehir içi trafiğin kilitlenmesine de yol açarken, sürücüler zor anlar yaşadı. Edremit çayı taşma noktasına gelirken, yol kenarlarında kalan vatandaşlar yağmurdan olumsuz yönde etkilendi. Yağış dolayısıyla bazı bölgelere elektrik kesintileri yaşandı. Edremit Belediyesi şiddetli yağmur nedeniyle alarma geçerken, rögar kapakları ekipler tarafından açıldı.
 
E-87 KARAYOLU’NDA TRAFİK AKIŞI DURDU
 
Kaz Dağları’ndan gelerek E-87 Karayolu’nun altından geçip Ege Denizi’ne dökülen çok sayıda dere ve çayda taşmalar yaşandı. Rögarları patlatan sular, E-87 Karayolu’na basınca, çok sayıda araç yolda mahsur kaldı ve trafik kazaları yaşandı. Karayolu’ndaki su seviyesi zaman zaman 1 metreye ulaşırken, yol yaklaşık 3 saat süreyle tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Belediyelerin iş makineleri su yolları açmak için yoğun çaba gösterirken, yol kenarındaki alışveriş merkezlerinde mahsur kalan çok sayıda vatandaş da, güvenlik güçleri tarafından evlerine ulaştırıldı. 12 kilometrelik araç kuyruğunun oluştuğu yol, yapılan yoğun çalışmalar sonrasında yeniden trafiğe açıldı.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 807 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim