• BIST 9079.97
  • Altın 2302.652
  • Dolar 32.3066
  • Euro 35.0883
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Kış lastiğini alana KDV 'Pirelli'den

Kış lastiğini alana KDV 'Pirelli'den
Tüketici odaklı kampanyalarına bir yenisini daha ekleyen Pirelli, 01 Kasım – 31 Aralık 2012 tarihleri arasında geçerli “4 adet Pirelli otomobil, SUV (4×4) ya da hafif ticari araç kış lastiği satın alanlara KDV Pirelli’den” kampanya

World'e özel 3 ay erteleme imkânının yanı sıra 8 taksit fırsatı da sunan kampanyada “Pirelli Yola Devam” üyeliği ve “Tyrelife” lastik sigortası da avantajlar arasında yer alıyor.

Pirelli’den kış lastiklerine özel  “Lastik Saklama”, “Yola Devam” ve “Tyrelife” hizmetleri

 

Pirelli, +7 derecenin altındaki koşullarda mutlaka kış lastiği kullanılmasını öneriyor. Kış lastiklerine özel “lastik saklama” hizmetinin yanı sıra “Pirelli Yola Devam” ve “Tyrelife” hizmet programlarıyla da tüketicinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

 

Pirelli Yetkili Satıcıları’ndan yapılan kış lastiği alımlarında sezona bağlı olarak kullanılmayan yaz lastikleri özel depolama alanlarında zarar görmeyecek şekilde saklama imkânı da sunulan hizmetler arasında yer alıyor.

 

Pirelli’den lastik alan herkes “Pirelli Yola Devam“ programı kapsamında lastik değişim, çekici ve acil durum hizmeti gibi ayrıcalıklardan faydalanma fırsatını elde ediyor. Pirelli Yetkili Satıcıları’ndan 4 adet 15 inç jant ve üzeri otomobil veya SUV (4×4) kış lastiği alan herkes lastiklerde ortaya çıkan delinme, çarpma, sürtünme ve yangın sonucunda tamiri mümkün olmayan hasarlara karşın lastik sigortası “Tyrelife”dan yaralanabiliyor.

 

Pirelli lastik sektöründe bir ilk olan Tyrelife lastik sigortası ile zarar gören lastikleri aynı ölçü ve desende değiştirme imkânı sunuyor. Söz konusu hizmet fatura tarihinden itibaren ilk 6 ay veya 5000 km kullanım süresince geçerli.

 

 

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 3075 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim