• BIST 9095.41
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Allison Tranmission, Transist 2012’de!

Allison Tranmission, Transist 2012’de!
Allison Transmission, Toplu Ulaşım Haftası kapsamında 28-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Transist 2012 Fuarı’nda otobüs uygulamaları için ürettiği şanzımanlarını sergileyecek.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin önderliğinde 2010 yılından bu yana Toplu Ulaşım Haftası kapsamında düzenlenen Transist Fuarı, yine otobüs sektörünü yakından ilgilendiren kurum ve kuruluşları bir araya getiriyor. Transist Fuarı, yenilikçi uygulamalar ve sürdürülebilir çözümleri sunarak ulaştırma sektörünü geliştirmeyi amaçlıyor.
 
Şehiriçi otobüsleri için tam otomatik şanzıman ve hibrid tahrik sistemlerinin lider üreticisi Allison Transmission, Transist 2012’de otobüs ile toplu taşımacılık sektörüne yönelik geliştirdiği ürünlerini sergileyecek. Allison standında (A142), ziyaretçiler T280R şanzıman serisini inceleyebilecek. Ayrıca otobüs uygulamalarında optimize performans ve yakıt tasarrufu için geliştirilen Allison 5. Nesil elektronik kontrolleri de tanıtılacak. Allison’un yeni kontrol sistemi, geliştirilmiş Şanzıman Kontrol Modülü (TCM), donanım, yazılım, yeni eğim ölçeri kapsayan birçok özelliği ve kolay OEM entegrasyonları ile yakıt tasarrufu ve yüksek performans sağlıyor.
 
Taner Gider, Allison Transmission Türkiye Ülke Müdürü Transist Fuarı ile ilgili yaptığı açıklamada: “Allison Transmission, hem Türkiye’de hem de dünyanın pek çok ülkesinde güvenli, verimli ve konforlu yolculuk yapılmasını sağlıyor. Transist Fuarı ile Türk pazarında bulunan toplu taşıma operatörlerine, tam otomatik şanzıman ve yeni elektronik kontrollerimizin faydaları ile ilgili bilgi vereceğiz” dedi.
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 973 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim