• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

DHL Global Forwarding Libya’da ofis açtı

DHL Global Forwarding Libya’da ofis açtı
DHL Global Forwarding uluslararası, yurtiçi ve sınır ötesi lojisitik hizmetlerini sağlamak amacıyla Trablus’ta ilk ofisini açtı. DHL Global Forwarding, Deutsche Post DHL hava ve deniz taşımacılığındaki küresel ağının yanı sıra, DHL Global Forwarding olara

 

Petrol, enerji, inşaat, telekomünikasyon ve ilaç sektöründeki müşterilerinin belgelerini düzenleme, gümrükleme ve depolama gibi birçok lojistik alanda hizmet verecek. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika, DHL Global Forwarding Ceo’su Thomas Nieszner konu ile ilgili bir açıklama yaparak, “Libya petrol zengini bir ülke, kendini geliştirmek için dünyanın her yerinden gelen yatırımcılara kapısını açıyor. Ülkenin devrim sonrası toparlanması çok hızlı ilerlemiştir. 2012 yılındaki petrol üretimi çatışma öncesi seviyelerinin yüzde 90ı civarındadır ve bu rakam 2013 yılında da çatışma öncesindeki seviyelere ulaşacaktır” dedi.
 
6.5 milyon nüfusu ve kişi başına düşen 5 bin 510 dolar geliri ile önemli bir petrol ihracatçısı olan Libya’nın 2011 yılında petrol üretimi günde 1.52 milyon varildir. DHL Global Forwarding’in bürosunu Tripolide 6 personel ile hizmete açıyor. Trablus, Khoms ve Bingazi ve Trablus ve Bingazi Benina gibi iki ana havaalanı ile üç ana limanda faaliyet gösterecek. DHL Global Forwarding Bingazi, Musrata, Sirte ve Sabha da ki tüm müşterilerine hizmet verecek.
 
Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türkiye, DHL Global Forwarding Ceosu Claudio Scandella konu ile ilgili şunları söyledi: ” Önemli petrol rezervleri ile Kuzey Afrika kıyısında stratejik bir yerde bulunan Libya’da birçok alanda büyük uluslararası şirketler yer almaktadır. Libya ofisinin açılışı ile Afrika, Ortadoğu ve Asya arasındaki ticaret üçgeni ve küresel ticaretin geleceğini şekillendirmeyi hedefliyoruz.”
 
Libya DHL Global Forwarding Ülke Müdürü Hazem İbrahim ise konu hakkında şunları söyledi: “Libya’da yeni hükümetin kurulmasından sonra, atılan bu adım çok önemlidir. Libya’nın küresel ortakları ve yerel tüccarlarına lojistik destek sunmak için doğru bir zaman olduğuna inanıyorum. DHL Global Forwarding tarafından sunulan bu ürün ve hizmetler Libya’nın istikrar ve güven kazanmasını sağlayacaktır.”
 
www.UlasimOnline.Com
Bu haber toplam 1138 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim