• BIST 9063.53
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Merbil, tankerlerini Tırsan’dan teslim aldı

Merbil, tankerlerini Tırsan’dan teslim aldı
Treyler sektörünün lideri Tırsan Treyler, ülkemizin önde gelen lojistik firmalarından Kılıç Grup Bünyesinde ki Merbil Lojistik Tırsan’dan yeni geliştirilen Saç tanker siparişinin 20 adetini teslim aldı.

 

Bu teslimatın üretilen yeni bir ürün olmasından dolayı karşılıklı geliştirilen işibirliği adına ayrı bir önemi bulunmaktadır.
 
TIRSAN Treyler’ın Adapazarı Fabrikasında yapılan teslimat töreninde Merbil Lojistikin tanker siparişinin ilk 20 adeti firma sahibi Nejdet Kılıç’a teslim edildi. Teslimatı yapılan Saç Tanker, Tırsan tarafından müşterilerden gelen ihtiyaç doğrultusunda geliştirilerek üretilen yeni bir ürün olma özelliğini taşımaktadır.
Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile buluşan Kılıç Grup ve TIRSAN bu yeni ürünle Ham Petrol ve işlenmiş petrol ürünleri taşımacılığında Mersin – Irak hattında ki taşımacılığın en sıhhatli koşullar altında yapılması amacıyla bilgi birikimlerini bir araya getirdiler.
 
Tırsan Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu teslimat töreninde “ Tırsan ilk defa saç tanker üretip satışını yapıyor. Bu tankerler tümüyle Mersin _Irak Bölgesinde petrol taşımacılığının ihtiyaçları göz önüne alarak dizayn ettik. Bu konuda ciddi bir ihtiyacı tespit ettik, yeni bir strateji oluşturarak bu sektöre girdik. Yeni yapılan bu strateji ile birlikte en avantajlı ürünleri biz sunuyoruz. Nejdet Bey, bizim bu konuda ilk müşterimizdir. Onun bilgi ve deneyimi bizim bu ürünü geliştirmemizde çok destek oldu. Ama hepsinden ötesi de böyle bir uzun süreli dostluğun ticari olarak da birbirine desteklenmesi beni ayrıca çok mutlu etti. Kılıç Grup Bünyesinde yer alan bütün kuruluşlarla çok uzun süredir çalışıyoruz. Nejdet Bey ile geliştirdiğimiz yıllara dayanan bu işbirliğimiz bu sektörün gelişmesinde çok güzel sonuçlar vermiştir. Mersin Iırak hattındaki taşımacılığın geliştirilmesinde memnuniyetle birlikte çalıştık, çok emek verdik. Kendisi Irak Çalışma Grubu Başkanlığımızı yaptı ve hepsinden daha ötesi de bundan sonra da işbirliğimizi artırarak devam edeceğiz.
 
Kılıç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Kılıç Merbil lojistik için sipariş ettiği araçlarını teslim alırken “Kılıç Grup ve grup şirketlerimizden Merbil Lojistik kendi konusunda uzman, profesyonel kadrosu ile ciddi ve yenilikçi bir anlayışla hizmet üretirken, çağdaş iletişim teknolojisinin tüm olanaklarını da müşterilerine sunmayı hedefleyen bir kuruluş olarak bugün ilk defa saç tanker alıyoruz 100 adet tanker siparişimizin bugün 20 adetini teslim alıyoruz. Bu tankerler tamamen ırakla çalışacak. Irak’tan ham madde, ham petrol, Türkiye’den de işlenmiş benzin ve mazot’u Irak’a taşıyacak. Bundan sonra ki hedefimiz bu konudaki bilgimiz, deneyimimiz ve sağlam ilişkimiz ile verimlilik sağlayacağımıza ve daha nice yeni projeleri geliştireceğimize inanıyorum.” dedi.
 
Çetin Nuhoğlu “Nejdet Bey’in bahsettiği projeleri hayata geçirdikçe  bu konuda telep daha da büyüyecektir. Bugün Merbil lojistik ile gelecekte büyüyeceğine inandığımız bu talebin öncülüğünü ve liderliğini yapıyoruz. Böylelikle müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmayı, ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz.”dedi.
 
Bu haber toplam 1478 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim