• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

UPS’nin Londra 2012 mirası paylaşılıyor

UPS’nin Londra 2012 mirası paylaşılıyor
UPS, Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’nda yarışan 204 ülkeye Olimpik ve Paralimpik Ateşi Yapraklarının dağıtımını bu hafta tamamlıyor.

 

Böylece tüm dünyaya Londra 2012’den küçük bir hatıra verilmiş olunacak. Dünyaca ünlü tasarımcı Thomas Heatherwick tarafından tasarlanan, özel yapım 370 yapraktan oluşan Londra 2012 Olimpiyat Ateşi, oyunların bir hatırası olarak Türkiye de dâhil olmak üzere Olimpik ve Paralimpik yarışmalara katılan ülkelerin her birine özel işlemeli kutular içerisinde gönderildi.
 
UPS, Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’na ait bu final hatırasının güvenli bir şekilde paket ve tüm dünyaya teslim edilmesini sağlıyor. Yaprakların taşınması için sağladığı hizmet çözümünün bir parçası olarak UPS, tüm yaprakların taşınması için güvenli ve doğru bir şekilde kutulanmasını sağlamak üzere özel bir paket hazırladı.
 
Olimpiyat Ateşinin tasarımcısı Thomas Heatherwick şöyle konuştu, “Olimpiyat Ateşi, stadyumun ortasında tek bir birleşik tasarım oluşturmak üzere küçük ve gösterişsiz 204 nesnenin bir araya getirilmesi konsepti ile tasarlandı. Tıpkı Olimpiyat Oyunları’nda olduğu gibi, Londra 2012 Olimpiyat Oyunları sırasında dünyanın bir araya gelmesini, birleşmesini simgeliyor. Bu bakır nesnelerin Olimpiyat Oyunları'na katılan her bir ülkeye UPS tarafından teslim edileceğini ve bu sayede Londra 2012 Olimpiyat Oyunları’nın mirasının dünyanın dört bir yanında parlamaya devam edeceğini bilmek inanılmaz bir duygu.”
 
UPS İngiltere, İrlanda ve Kuzey Ülkeleri Genel Müdürü Cindy Miller şöyle konuştu, “Yaprakların teslimatının bize verilmesi UPS için gerçek bir onur ve dört yılı aşkın bir süredir yapılan planlamanın son noktasını işaret ediyor. Londra 2012’nin teslimatlarının gerçekleştirilmesinde böyle merkezi bir rol oynamak, bir bütün olarak hem çalışanlarımız hem de şirket için inanılmaz bir fırsat oldu. Yaprakların, Olimpiyat Oyunları’nda yarışan tüm ülkelere teslimatıyla, Londra 2012’ye ait bu küçük parçaların sadece İngiltere’de değil, tüm dünyada Olimpiyat Oyunları’nın hatırlanmasını sağlayacağını umuyoruz.”
 
Yaprak teslimatı, UPS’in Olimpiyat Oyunları faaliyetlerinden sadece bir tanesi. Londra 2012 Olimpik ve Paralimpik Oyunları’nın Resmi Lojistik ve Ekspres Taşıma Sponsoru olan UPS, neredeyse tüm dağıtım ve lojistik hizmetlerinden sorumluydu. Olimpiyat Oyunlarına yönelik teslimatlar dokuz ay sürerken, Olimpiyat Oyunları’nın ardından UPS’in tüm operasyonlarını tersine gerçekleştirmesi için sadece üç ayı vardı. Bir milyon spor ekipmanı dahil olmak üzere 30 milyon gönderinin tamamının iade, satış veya geri dönüşüm için toplanması ve UPS’in iki Londra 2012 antreposuna teslimatının yapılması gerekiyordu.
 
Bu haber toplam 982 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim