• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Nuhoğlu UND Başkanlığı için 'Varım' dedi

Nuhoğlu UND Başkanlığı için 'Varım' dedi
19 Ocak 2013 tarihinde yapılacak genel kurul öncesi Anadolu turuna çıkan UND eski Başkanı Çetin Nuhoğlu, Bolu'da, UND Başkanlığı için 'üzerime ne düşerse yapmaya hazırım' dedi.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) eski Başkanı Çetin Nuhoğlu, 19 Ocak 2013 tarihinde yapılacak genel kurul öncesi Anadolu turuna çıktı. İlk buluşmayı Bolu bölgesindeki nakliyeciler ile gerçekleştiren Nuhoğlu, sektörün menfaatleri için üzerine ne düşüyorsa, yapmaya hazır olduğunu açıkladı.

“Tüm dostlarımla kucaklaşmaya yola çıktım. İlk buluşmamız Bolu'da oldu” diyen Çetin Nuhoğlu, burada nakliyeci dostları ile bir araya geldiğini ve sektörün dünüyle bugününü kıyaslayarak dernek yöneticilerinin çalışmalarını irdelediklerini ifade etti.

Nuhoğlu, “Cuma akşamı (07 Aralık 2012) tüm Bolu, Düzce ve çevre illerden gelen nakliyeci dostlarımla yan yana geldik. Son yaşanan gelişmeler, sektörün içinde bulunduğu zor dönem, gelecek için yapılması gereken olmazsa olmazları konuştuk. Hepsinden önemlisi Türkiye'nin en önemli meslek örgütlerinden olan UND 'nin kurumsal yapısını, Bölge Çalışma Gruplarını, Yönetim Kurulu Üyelerinin Görevlerini ve sorumluluklarını, İcra Kurulunun Kurumsal Kimliği temsili ve sorumluluklarını, İstişare Kurulunun varlık nedenleri ve sorumluluklarının üstünden geçtik” dedi.

Çetin Nuhoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamasına şöyle devam etti: “UND yönetiminin; Üyelerine ve Kamu’ya karşı sorumluluklarını, şeffaf ve hesap verebilirliğini ile akçeli işlerdeki duyarlı olma sorumluluğunu ve bunla ilgili olarak da yeni dönem seçimlerdeki klasik yöntemlerimizi hatırladık. Cuma günü itibariyle Bolu'dan başladığım ziyaretlerimi tüm bölgeleri dolaşarak devam edeceğim. Eskisi gibi sizlerden önce Bölge Çalışma Gruplarınızı seçmenizi onlar toplanarak kendilerini en iyi şekilde temsil edeceğine inandıkları Yönetim Kurulu Üyelerini, Genel Kurul'a aday göstermelerini sektöre ve geleceğimize sahip çıkma adına rica ediyorum. Bana bu konuda ne görev düşerse bir kez daha sorumluluk alacağıma söz veriyorum.”

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1150 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim