• BIST 9623.86
  • Altın 2497.745
  • Dolar 32.5886
  • Euro 34.8498
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Salon Nautique'te Türkiye damgası

Salon Nautique'te Türkiye damgası
Yelkenli yatlar ve deniz turizminin önemli fuarlarından biri olan Salon Nautique İnternational, Fransa'nın başkenti Paris'te başladı.

 

Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, yatçılık ve mavi turların Türkiye için çok önemli olduğunun altını çizerek, "Yatçılık ve Mavi Yolculuk, dünyaya Türkiye'den yayıldı, Türkiye'ye özgü bir ürün. Bu konuda en büyük filo Türkiye'de" dedi.

Yelkenli yatlar ve deniz turizminin önemli fuarlarından biri olan Salon Nautique İnternational, Fransa'nın başkenti Paris'te başladı.

Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Nalbantoğlu, Porte de Versailles Exposition alanındaki fuara katılan Türk firmaları hakkında bilgi verdi. Türkiye'den marina ve mavi tur acentelerinden oluşan toplam 9 firmanın katıldığını belirten Nalbantoğlu,Deniz Ticaret Odası olarak deniz turizmiyle ilgili tüm branşları temsil ettiklerini, Türkiye'deki aktiviteler hakkında fuara gelenleri bilgilendirdiklerini söyledi.

Nalbantoğlu, Türkiye'deki yatçılık ve mavi turların deniz turizmi için çok önemli olduğunu belirterek, "Yatçılık ve Mavi Yolculuk, dünyaya Türkiye'den yayıldı, Türkiye'ye özgü bir ürün. Bu konuda en büyük filo Türkiye'de" diye konuştu.

Türk marinalarının yeni inşa edildiği için birçok Avrupa marinasından daha kaliteli hizmet verdiğine dikkati çeken Nalbantoğlu, ayrıca su altı, su üstü ve yelkencilikte Türkiye'nin daha iyi tanınması ve bu sektörden daha fazla gelir elde edilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Nalbantoğlu, "Kum, güneş, denizin demode olduğu dönemde alternatif yat turizminin gelişmesini önemsiyoruz. Yatçılığın Türkiye'ye getirisi çok daha fazla. Yat inşa konularında da bilgi veriyoruz. İkinci el tekne satın almak isteyenleri bilgilendiriyoruz" dedi.

16 Aralık'a kadar açık kalacak Salon Nautique İnternational'da, her zevke ve her bütçeye göre, yaklaşık 2 bin avrodan 500 bin avroya kadar tekneler meraklıların beğenisine sunuluyor. Fuarda ayrıca, profesyonel yelkenli yarışlarına katılan tekneler de sergileniyor.

www.UlasimOnline.Com

Bu haber toplam 1177 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim