• BIST 9094.06
  • Altın 2324.811
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.976
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

DHL’den en yaratıcı projeye 10 bin avro

DHL’den en yaratıcı projeye 10 bin avro
DHL düzenlediği 2013 DHL İnovasyon Ödülleri kapsamında, ekonomi ve bilim dünyasının tanınmış isimlerinden oluşan jürinin seçeceği, lojistik alanında geliştirilecek en yaratıcı projeye 10 bin avro ödül verecek.

 

Tüm dünyadan araştırmacı bilim insanları ve girişimcilerin lojistik sektörüne yönelik en yaratıcı çözümleriyle katılabileceği yarışmaya başvurular 31 Ocak 2013 tarihine kadar devam ediyor. Dünyanın lider lojistik grubu DHL, 2013 DHL İnovasyon Ödüllerinde yarışarak kazanan en yenilikçi projenin sahibi araştırmacı ve girişimcilere 10 bin avro ödül verecek. Katılım süresi 31 Ocak 2013 tarihine kadar olan yarışmada başvurular www.dhl-event.com/Innovation-Award adresinden yapılabilecek.
 
DHL Solutions & Innovation Başkan Yardımcısı Petra Kiwitt yarışmayı duyururken şunları söyledi: “Bu yarışmayı lojistik sektörüne önemli katkıda bulunacak olan yılın en yaratıcı girişimcisini/bilim insanını onurlandırmak üzere düzenliyoruz. Bilim dünyası ve genç girişimcilerle işbirliği yapmak bizim için hayati önem taşıyor, şimdiye kadar bu gibi işbirliklerinden önemli faydalar elde ettik. Bu yarışmayla bilim insanlarını ve genç girişimcileri lojistik sektörü için yenilikçi ve sürdürülebilir çözümler bulmak için bir adım atmaya davet ediyoruz.”
 
Yarışmaya üniversite ve yüksek lisans öğrencileri ile üniversitelerde araştırma görevlisi olarak görev yapanlar katılabilecek. Başvuruların değerlendirilebilmesi için bir lojistik problemine pratiğe yönelik bilimsel bir katkıda bulunması kriteri aranacak. Yarışma tarihinde bir ilk olarak jüri bu yıl karşılaştıkları bir lojistik problemine çözüm getirerek bu çözümü bir iş planına döken ya da halihazırda uygulamakta olan genç girişimcilerin başvurularını da değerlendirmeye alacak.
 
Tüm başvurular bilim ve ekonomi dünyasından tanınmış isimlerden oluşan bir jüri tarafından değerlendirilecek. Jürinin odaklanacağı temel kriterler projelerin inovasyon, küresel uygulanabilirlik, uzun vadeli uygulanabilirlik ve hayata geçirilebilirlik olacak. Ödül töreni 24 Nisan 2013’te, yani DHL İnovasyon Günü 2013’ten bir gün önce Almanya’daki DHL İnovasyon Merkezi’nde düzenlenecek. Beşinci kez kutlanacak olan DHL İnovasyon Günü lojistik sektöründe inovasyona odaklanan etkinlik olma özelliği taşıyor. 2013 yılındaki etkinlikte “Gökyüzünü Hedeflemek- Reaching for the Sky” konulu paneller ve konuşmalar yapılacak. En inovatif bilim insanı ve girişimcileri ödüllendirmenin yanı sıra DHL aynı zamanda en inovatif çalışanlarını ve en inovatif müşteri çözümlerini ödüllendirdiği etkinlikler de düzenliyor ve ayrıca gazetecilik dalında da ödüller veriyor.
 
Bu haber toplam 1124 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim