• BIST 9530.47
  • Altın 2471.662
  • Dolar 32.4652
  • Euro 34.6889
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Üsküdar'da kara ile deniz yine birleşti

Üsküdar'da kara ile deniz yine birleşti
İstanbul'da etkili olan sağanak yağış Üsküdar'da sahil yolunu taşırınca deniz ile karanın adeta birleşmesine neden oldu. Araçlar olduğu yerde kalırken yayalar ise nehire dönen yolda karşıdan karşıya geçmekte zorlandı.

İstabul'da etkili olmaya devam eden sağanak yağmur nedeniyle Üsküdar Meydanı sular altında kaldı. yağmurda Üsküdar böyle oluyor, vatandaşlar çile çekiyor. Geçtiğimiz günlerde de yine şiddetli bir yağış olmuş ve Üsküdar'da su denizle aynı seviyeye ulaşmıştı.

Meydanda önceki yağmurlarda görmeye alışık olduğumuz su baskını görüntüleri tekrarlandı. Yağmur nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadılar. Yolun karşısına geçmeye çalışan vatandaşlar su içinde düşme tehlikesi atlattı. Meydandan denize akan sel suyu adeta şelale oluşturdu.    

İstanbul'da etkili olan sağanak yağış Üsküdar'da sahil yolunu taşırınca deniz ile karanın adeta birleşmesine neden oldu. Araçlar olduğu yerde kalırken yayalar ise nehire dönen yolda karşıdan karşıya geçmekte zorlandı.Adeta selin denize birleştiği yerde şelale görüntüsü oluştu.

YERDE KARAYLA DENİZİN BİRLEŞTİĞİ GÖRÜNTÜSÜ VERDİ

İstanbul'da saat 10.00 sıralarında sağanak yağış etkili oldu. Yağışın en etkili olduğu yerlerden biri de Üsküdar sahiliydi. Yağmur nedeniyle sahil yolu nehire dönüştü. Dize kadar çıkan su döküldüğü yerde karayla denizin birleştiği görüntüsü verdi. Sahil yolunda hem yaya hem araç trafiği felç oldu. Araçlar suyun yüksekliğinden dolayı olduğu yerde kaldı.

Hareket edemeyen araçların sürücüleri de arabalarının içinde beklemek zorunda kaldı.
Acelesi olan yayalar ise nehire dönen yolda karşıdan karşıya geçmek için zorlu mücadele verdi. Kimi arkadaşının elinde tutarak birbirine destek olurken kimi de akıntıya karşı güç bela direnerek karşıya geçti.

ŞELALE OLUŞTU

Sel sularının denize döküldüğü yerde şelale oluştu.Vatandaşlar karşıdan karşıya geçmektte zor anlar yaşadı.Bu sırada gelen ekipleri rögar kapaklarını açmaya çalıştığı gözlendi.

Küçük bir çocuğun bisikletiyle sel sularından geçmeye çalışması vatandaşların yürekleri ağıza geitridi.Çevrdeki vatandaşların uyarşarıyla annesi çocuğu bisikletten indirerek elini tuttu.Bir kadın iser ayaklarının ıslanmaması için iki ayağına poşet geçirdiği görüldü. Yaklaşık bir saat süren sağanak yağışın durmasının ardından hayat normale döndü.

www.ulasimonline.com

Bu haber toplam 949 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim