• BIST 9079.97
  • Altın 2306.744
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0321
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Sağanak yağış etkili olacak!

Sağanak yağış etkili olacak!
Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz Bölgesi, Kocaeli, Sakarya, Ankara, Çankırı, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı, İstanbul'un kuzey kesimleri sağanak yağışlı olacak
ANKARA - Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu; Karadeniz Bölgesi, Kocaeli, Sakarya, Ankara, Çankırı, Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı, İstanbul'un kuzey kesimlerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
 
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Sıcaklık, Türkiye genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.
 
Rüzgar ise genellikle kuzey yönlerden, zamanla güney kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.
 
 
Bölgelerde hava durumu:
 
MARMARA: Parçalı, kuzey ve doğu kesimleri yer yer çok bulutlu; sabah saatlerinde Kocaeli ve Sakarya'nın kuzeyi ile İstanbul Anadolu Yakası'nın kuzey kıyılarının, öğle saatlerinden sonra Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı ve İstanbul'un kuzey kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
EGE: Parçalı ve az bulutlu.
 
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı bulutlu olacak.
 
İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimlerinin yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Ankara, öğle saatlerinden sonra Çankırı çevreleri ile Ankara'nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; sabah saatlerinde Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Düzce'nin kıyı kesimlerinin, öğle saatlerinden sonra bölge genelinin sağanak yağışlı geçeceği öngörülüyor.
 
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak yağışlı.
 
DOĞU ANADOLU: Parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra Erzincan, Erzurum, Kars ve Ardahan çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu.
 
Bazı illerde hava durumu:
 
İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Anadolu Yakası'nın kuzey kıyıları ile öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri sağanak yağışlı.(20)
 
ANKARA: Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde il geneli ile öğle saatlerinden sonra kuzey kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(23)
 
İZMİR: Parçalı ve az bulutlu.(25)
 
ADANA:  Az bulutlu ve açık (28)
 
ANTALYA: Az bulutlu ve açık.(27)
 
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı. (20)
 
ERZURUM: Parçalı, yer yer çok bulutlu; öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (17)
 
DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu.(29)
 
Kaynak:ANKA
Bu haber toplam 748 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim