• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Yeni yılda ucuz fiyatlar, özel avantajlar yine İDO’da

Yeni yılda ucuz fiyatlar, özel avantajlar yine İDO’da
İDO, 1 Ocak -31 Mart 2015 tarihli dış hat biletlerini çok avantajlı fiyatlardan satışa sundu.

İDO’nun biletini erken alanlara çok cazip fiyatlar sunan kampanyası başladı. Hesaplı, hızlı ve rahat ulaşımın adresi İDO, 1 Ocak -31 Mart 2015 tarihli dış hat biletlerini çok avantajlı fiyatlardan satışa sundu. İDO yolcuları, 19 Kasım’dan itibaren satışa sunulan 1 Ocak-31 Mart 2015 dönemine ait biletlerini erken satın almaları durumunda çok avantajlı fiyatlardan seyahatlerini yapabilecek.

İDO, bütün dış hatları kapsayan kampanyası için 250.000 yolcu koltuğu ve 50.000 araçlık bilet ayırdı. İDO’nun yeni yıl indirim kampanyası tüm dış hat seferlerinde indirimli biletler sunuyor.

İDO’nun indirim kampanyasının çok cazip fiyatları nedeniyle yoğun bir ilgiyle karşılaşması bekleniyor. Kampanya dolayısıyla Pendik-Yalova hattında yolcular için 5 TL, araçlar için 19 TL; Yenikapı-Yalova hattında yolcular için 9 TL, araçlar için 44 TL; Yenikapı-Bandırma hattında yolcular için 25 TL, araçlar için 99 TL ve Yenikapı-Bursa hattında da yolcular için 11 TL ve araçlar için 63 TL’den başlayan özel bilet fiyatları belirlendi.

Ayrıca bu kontenjanların dolması durumunda, yine standart fiyatların altında aynı miktarda başka düşük seviyeli fiyatlar da kampanyaya dahil edildi. Business sınıfında da Yenikapı-Bandırma ve Yenikapı-Bursa hızlı feribot hatlarında aynı şekilde özel fiyat avantajları getiren promosyonlu 6.000 adet bilet satışa sunuldu. Ayrıca Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tatil Köyü-Armutlu-Bursa deniz otobüsü hattında yolcular için 11 TL’ den başlayan özel fiyatlar belirlendi.

Her yıl milyonlarca yolcuyu ağırlayan İDO hızlı, konforlu ve güvenli deniz ulaşımını, her bütçeye uygun hesaplı fiyat politikasıyla sunarak Türkiye’nin gurur kaynağı deniz taşımacılık kuruluşu olmaya devam edecek. Ayrıca, İDO’nun hesaplı bilet kampanyaları 2015 yılı boyunca sürecek.

İDO'dan Özel İsim Yarışması

Öte yandan İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İDO), özel yolcu programının yeni ve Türkçe ismini arıyor.İDO, internet sitesinden özel yolcu programına özel isim yarışması başlattığının bilgisini verdi.Yarışma 19 Kasım - 19 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek. Yarışmada birinci olan kişi İDO'dan tüm dış hat seyahatlerinde bir yıl boyunca geçerli 250.000 mil kazanma şansını yakalayacak.

Yarışmaya katılmak için 

Katılımcıların İstanbul Deniz Otobüsleri özel müşteri programına isim önerilerini bu link üzerinden ad/soyad/mail adresi/cep telefonu bilgisi vererek kayıt olduktan sonra, isim önerisi belirterek göndermeleri yeterli olacak.

Yarışmaya katılım şartları neler?

On sekiz yaşından küçükler kampanyaya katılsalar dahi hediye kazanamazlar.

Kampanya boyunca aynı isim gönderen katılımcıların varlığında jüri değerlendirmesinde kıstas tarih ve saat olarak ilk gönderen katılımcı şeklinde jüri tarafından belirlenir.

Bir katılımcı web ve mobil katılım üzerinden 2 toplam adet isim gönderim hakkına sahiptir.

Katılımda sunulan kimlik, adres bilgilerinin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Katılımda, İstanbul Deniz Otobüsleri özel müşteri programı isim yarışması sitesi sistem kayıtları esas alınır.

İstanbul Deniz Otobüsleri özel müşteri programı isim yarışması her aşamasında kullanıcıların gönderdikleri içerikler, markaya uygunluk, teknik olarak yapılabilirlik ve yaratıcılık kriterleri göz önünde bulundurularak markanın oluşturduğu jüri tarafından değerlendirilir ve ödüle hak kazanan kullanıcı bu şekilde tespit edilir.

Kazanılan 250.000 Mil, talihli ile iletişime geçilerek 15 gün içerisinde teslim edilecek.

http://www.ulasimonline.com

idodan-ozel-isim-yarismasi.jpg
Bu haber toplam 1074 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim