• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

MSC Cruises yolcularının tercihi Ege ve Adriyatik rotası

MSC Cruises yolcularının tercihi Ege ve Adriyatik rotası
Avrupa'nın en büyük gemi firması MSC Cruıses'in yolcuları, 2014 yılında en gözde destinasyonu olarak İzmir ve İstanbul'u içeren Ege ve Adriyatik rotasını tercih etti.

MSC Cruises, filosundaki 12 gemisinin gerçekleştirdiği 202 seyahat seçeneğinden en çok talep edilen üç destinasyonunu açıkladı. Türkiye, MSC Cruises’ın 2014 yılı sevilen destinasyonlar listesinde ilk sırada yer alıyor.

MSC Cruises’ın 2014 yılının özellikle Avrupalı cruise yolcuları arasında en popüler seyahat programı olarak, MSC Preziosa gemisinin gerçekleştirdiği Ege ve Adriyatik turu seçildi. 

Venedik’ten kalkan gemi, Bari, Katakolon, İzmir ve İstanbul’a demir atıyor ve Venedik’e geri dönmeden önce Dubrovnik’e uğruyor. Türk yolcular tarafından da en çok tercih edilen bu rotada, Türk yolcular gemiye İzmir ve İstanbul’dan biniş yapabiliyor.MSC Cruises, Doğu Akdeniz bölgesindeki gemi seyahati talebindeki hızlı artışa cevaben, 2015 yılında bölgede ilave iki gemiyi daha sefere sokuyor. 

MSC Divina İstanbul’da

2015 yılında 3 gemisi ile (MSC Magnifica, MSC Opera ve MSC Poesia) gerçekleştireceği 2 farklı Türkiye çıkışlı, 1 Türkiye uğraklı turları ile Doğu Akdeniz ve Türkiye’deki kapasitesini arttırıyor. Böylelikle MSC gemileri ile Türkiye'ye gelen turist sayısında ciddi bir artış elde edilirken, geçmiş senelere kıyasla daha fazla Türk yolcusuna hizmet verilmiş olacak.

Türkiye’de 2005 yılından bu yana Arkas Holding ortaklığıyla faaliyet gösteren MSC Cruises Türkiye, 10 yıldır gerçekleştirdiği İstanbul ve İzmir hareketli Ege Adriyatik programını,2015 yılında MSC Magnifica gemisi ile yapacak. 

MSC Opera gemisi ile de, 06 Temmuz – 14 Eylül 2015 tarihleri arasında 14 gece olarak gerçekleştireceği seferinde, İstanbul'dan hareketle , sırasıyla Mikanos, Santorini, Kefalonya/Argostoli, Dubrovnik, Venedik, Bari, Pire/Atina, Köstence, Soçi ve İstanbul rotasını izleyecek.

En çok tercih edilen destinasyonlar arasında ikinci sırada Batı Akdeniz’in İncileri yer alıyor. Cenova’dan kalkan MSC Cruises gemileri Napoli, Messina, Tunus, Barselona ve Marsilya’ya uğruyor.

Üçüncü sırada ise, Kuzey Avrupa turları yer alıyor. MSC Orchestra ve MSC Sinfonia gemilerinin Baltık Denizi’nde gerçekleştirdikleri seferlerde; sırasıyla Warnemünde ve Kiel’e gidiyor. MSC Orchestra sefer sırasında Stockholm, Tallinn, St. Petersburg ve Kopenhag’a uğrarken, MSC Sinfonia Kopenhag, Gdynia, Helsinki ve St. Petersburg’a uğruyor.

msc1-002.jpg

www.ulasimonline.com
Bu haber toplam 886 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim