• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Gönülden Ödüller 2014 sahiplerini buldu

Gönülden Ödüller 2014 sahiplerini buldu
Özel Sektör Gönüllüler Derneği tarafından verilen Gönülden Ödüller, "En Başarılı Gönüllülük Projesi" kategorisiyle ANADOLU ISUZU'nun "Bir Adımda Bambaşka Bir Dünya" projesine verildi.

Türkiye’deki gönüllük projelerini teşvik etmek için Özel Sektör Gönüllüler Derneği (ÖSGD) tarafından başarılı program ve projelere verilen Gönülden Ödüller,  “En Başarılı Gönüllülük Projesi” kategorisiyle ANADOLU ISUZU’nun “Bir Adımda Bambaşka Bir Dünya” projesine verildi. 4 kişiyle başlayıp kısa sürede 60 kişilik gönüllü topluluğuna ulaşan proje, engelliliğe doğru yaklaşım konusunda çalışanlarda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.
 
Özel sektördeki gönüllülük çalışmalarını destekleyerek yaygınlaşmasını sağlamak ve toplumda fark yaratan iyi örnekleri ödüllendirmek amacıyla Özel Sektör Gönüllüler Derneği (ÖSGD)  tarafından 2007 yılından bu yana verilen Gönülden Ödüller, 19 Mart tarihinde İstanbul Tekfen Tower’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Şirket yöneticileri, gönüllüleri, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşen organizasyonda En Başarılı Gönüllülük Projesi kategorisinde Genç Isuzu Gelişim Süreci kapsamında gerçekleştirilen “ANADOLU ISUZU - BİR ADIMDA BAMBAŞKA BİR DÜNYA PROJESİ” ödüle değer görüldü.
 
Ödül töreninden önce Kurumsal Gönüllülük Programları üzerine düzenlenen panelde Anadolu Isuzu İnsan Kaynakları Şefi Başak Karasu yetkinlik gelişimini destekleyen Genç Isuzu Programı’nı paylaştı. Karasu, projelerinin içeriğini anlattıktan sonra proje yaratıcılarını tebrik etti.
Engelli Çalışanı Destekleyen Proje – “ BİR ADIMDA BAMBAŞKA BİR DÜNYA”
 
“Bir Adımda Bambaşka Bir Dünya” projesi ile engelli yaşam konusunda kurum çalışanlarının bilgilendirilmesi ve onların farkındalığının arttırılması hedeflenirken, aynı zamanda kurum içindeki engelli çalışanların hayat kaliteleri yükseltilerek daha aktif olmalarının sağlanması amaçlanmıştır.
 
Proje fikrinin oluşturulması süreci gönüllü ekibin öncülüğünde yürütülürken,  projede Alternatif Yaşam Derneği’nin Düşler Akademisi Ekibi ile de işbirliği yapıldı. Merve YAŞAR, Kaan ARIBALI, Eser KORYÜREK ve Caner KARA’ dan oluşan çekirdek kadro ile başlayan yolculuk, Anadolu Isuzu içinde gönüllü çalışanların katılımıyla yaklaşık 60 kişilik bir gönüllü topluluğuna ulaştı. Proje kapsamında, 24 gönüllü çalışan “Engelliliğe Doğru Yaklaşım Eğitimci Eğitimi”ni aldı ve devamında bu eğitimin önemli sayıda çalışana ulaştırılması ve onlarda farkındalığın arttırılması yönünde eğitimler gerçekleştirildi.

Bu haber toplam 2421 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim