• BIST 9456.53
  • Altın 2496.393
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8183
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

MOTAŞ kalitesini belgelendiriyor

MOTAŞ kalitesini belgelendiriyor
Tamgacı, “insan odaklı işletme politikamız gereği yürüttüğümüz toplu taşıma hizmetimizi belgelendiriyoruz” dedi.

Daha iyi ve kaliteli hizmet için altı ay önce başlattığımız değişim çerçevesinde çalışanlarımıza kalite yönetimi eğitimi verildiğini belirten Genel Müdür Enver Sedat Tamgacı, “bu çerçevede şoförlerimize de anlaştığımız özel bir şirket tarafından Malatya Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda gün boyu kalite yönetimi eğitimi verildi” dedi.

“Hizmet Standartlarını Yükseltiyoruz”

Genel Müdür Tamgacı, MOTAŞ’ta başlattıkları değişim ve dönüşüm kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmaları aktarırken şu ifadelere yer verdi: “Malatya’da toplu taşımacılık hizmeti veren kurumumuz; hizmet standartlarını yükseltmek, müşteri memnuniyetini arttırıp işletme politikasını desteklemek için 6 ay önce Entegre Yönetim Sistemi çalışmalarını başlatmış ve bu çalışmalarda sona gelinmiştir. İlk etapta Kalite Yönetim Sistemi ekibi, Çevre ekibi, İş Sağlığı ve Güvenliği ekipleri kurarak;

ISO 9001( Kalite Standardı)
ISO 14001 (Çevre Yönetimi Standardı)
OHSAS 18001 (İş Sağlığı ve Güvenliği Standardı)

Eğitimleri verilerek Entegre Yönetim Sistemi bilinci oluşturduk. Kalite Yönetim Sistemi ekibinde bulunan her üye, şirketin yapısını ve genel durumları değerlendirmek için çalışarak hedefleri ve performansları ölçtük. Dokümantasyon aşamasını tamamlayan ekibimiz, Entegre Yönetim Sistemi bilincini tüm personelimize aşılamak için çalışmalara başladı. Bu anlamda tüm personelimize Entegre Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitimi ve Entegre Yönetim Sistemi Temelleri eğitimleri verildi” şeklinde konuştu.

“Değişim ve Dönüşümü Sağladık”

Genel Müdür Tamgacı açıklamasının devamında; “başlattığımız değişim ve dönüşüm çalışması çerçevesinde bir danışmanlık şirketi ile anlaşarak hizmet kalitesini belgelendirmek için ISO 9001 Kalite Belgesi, ISO 14001 Çevre Yönetimi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği belgelerine başvuruda bulunduk. Entegre Yönetim Sistemi başvurusundan sonra gerekli değişim ve dönüşümün gerçekleştirilebilmesi için ekipler kurup şirket planlaması yaptık. Şirket içerisinde gerekli dönüşümleri sağladık. İş sağlığı ve güvenliği noktasında eksikliklerimizi giderdik. Bu kapsamda gerek idari personel, gerek kademe ve şoför personelimize değişim çerçevesinde kalite yönetimi eğitimi vererek entegrasyona hazırladık. Çalışmamız Nisan ayı itibariyle neticelenecektir. Bütün bu çalışmalardaki amacımız halkımıza daha iyi hizmet verebilmektir” sözlerine yer verdi.

Bu haber toplam 739 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim