• BIST 9136.05
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Kayseri'de hemzemin geçitte kaza: 1 ölü

Kayseri'de hemzemin geçitte kaza: 1 ölü
Kayseri’de hemzemin geçitte kaza : 1 ölü KAYSERİ’de demiryollarına mıcır döşeyen raylı iş makinesinin, hemzemin geçitte çarptığı yaşlı adam yaşamını yitirdi.

KAYSERİ’de demiryollarına mıcır döşeyen raylı iş makinesinin, hemzemin geçitte çarptığı yaşlı adam yaşamını yitirdi.

Olay, Kocasinan ilçesi Cırgalan mahallesindeki hemzemin geçitte meydana geldi. Demiryolunu yaya olarak geçmek isteyen 70 yaşındaki Vezir Öner’e, hem demiryolunda hem de karayolunda gidebilen, mıcır yüklü 06 BN 8862 plakalı iş makinesi çarptı. Yaşlı adam olay yerinde ölürken, yakınları ve mahalle sakinleri olay yerine akın etti. Ölen adamın yakınları, iş makinesini kullanan sürücüyü darp ederken, taşlarla aracın camlarını da kırdılar. İş makinesi sürücüsü, ekip otosuyla karakola götürüldü. Bu arada,, olay yeri yakınında bulunan ve hemzemin geçidi kullanan hazır beton kamyonlarına tepki gösteren çevredekiler, kamyonları taşladılar. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, bir yandan da çevrede birikenleri sakinleştirmeye çalıştılar. Bu arada, ölen Vezir Öner’in sinir krizi geçiren yakınlarına olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, ambulansta müdahale etti. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından, savcının talimatıyla ölen adamın cenazesi ambulansla, Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kazaya tepki gösteren vatandaşlar, mahallenin yakınından geçen demiryolunda bulunan hemzemin geçitteki bariyerlerin sık sık hazır beton taşıyan kamyon sürücüleri tarafından kırıldığını ileri sürdüler. Vatandaşlar, “Hemzemin geçitteki bariyerler kırılınca, araçlar hiçbir şekilde durmadan geçiyorlar, trenler makinistleri de bu hemzemin geçidi kontrolsüz kullanıyorlar. Mahalle ile okul arasından geçen hemzemin geçitte her hafta bir kaza oluyor. Can güvenliğimiz yok. Yetkililer bu derdimize bir çare bulsunlar” dediler.

Bu haber toplam 1423 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim