• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Bursa Teleferik A.Ş den Dubai çıkarması

Bursa Teleferik A.Ş den Dubai çıkarması
Bursa Teleferik A.Ş, Dubai’de gerçekleştirilen Arabian Travel Market Fuarı’na katıldı.

Bursa Teleferik A.Ş. Genel Müdürü Burhan Özgümüş, fuarda açtıkları Uludağ standı ile binlerce ziyaretçiye Uludağ’ı tanıttıklarını söyledi.
Arap turizminin gözde ülkelerinden Dubai, dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerini buluşturduğu Arabian Travel Market Fuarı’na ev sahipliği yapıyor.

Fuarda bu yıl Bursa Valiliği, Bursa Teleferik A.Ş. ve Burulaş ortaklığıyla Uludağ standı açıldı. 4 Mayıs tarihinde başlayan fuar 7 Mayıs’a kadar sürecek. Bursa Teleferik A.Ş. Genel Müdürü Burhan Özgümüş, Uludağ’a dört mevsim ziyaretçi çekmek için kent dinamiklerinin ve dağdaki işletmecilerin yoğun çaba gösterdiklerini ifade etti. Özgümüş, Dubai gibi Arap dünyası için önemli bir merkezde düzenlenen fuarda Uludağ standıyla yer alarak bu çabalara katkı sağladıklarını söyledi. Fuarın 1994 yılından bu yana her yıl düzenlendiğini belirten Özgümüş, “Fuara Avrupa, Asya, Afrika bunun yanı sıra Rusya, Ortadoğu, İskandinav ve Arap ülkelerinden yoğun bir katılım oluyor. Dubai Turizm Bakanlığı’nın himayesinde düzenlenen Arabian Travel Market Fuarı, bu yıl yaklaşık 2 bin 700 katılımcıya ev sahipliği yapıyor. Geçen yıl yaklaşık 21 bin kişinin ziyaret ettiği fuara bu yıl da 30 bin kişinin katılması bekleniyor” dedi.

Özgümüş, Bursa’nın son yıllarda artan bir oranda Arap turisti ağırladığını ve gelenlerin Uludağ’a çıkmak için konforu ve seyir keyfi sebebiyle teleferiği tercih ettiğine işaret ederek, Bursa Valiliği, Bursa Teleferik ve Burulaş ortaklığıyla Uludağ standı açtıklarını, stantta binlerce katılımcı ve ziyaretçiye Uludağ’ı tanıtmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Bu haber toplam 1573 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim