• BIST 9561.78
  • Altın 2484.765
  • Dolar 32.5193
  • Euro 34.8361
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Tramvay otomobili biçti: 2 CNN Türk çalışanı yaralı

Tramvay otomobili biçti: 2 CNN Türk çalışanı yaralı
Bahçelievler’de tramvay yolundan geçmeye çalışan otomobil ile tramvay kafa kafaya çarpıştı.

İkiye bölünen araçta yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Kaza, Bahçelievler Mehmet Akif Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, kırmızı ışıkta tramvay yolu üzerinden karşıya geçmek isteyen 34 FU 7786 plakalı otomobil, o sırada Güngören istikametinde ilerleyen Kabataş-Bağcılar hattında çalışan tramvayla çarpıştı. Otomobili altına alan tramvay güçlükle durabildi. Kaza sonucu ikiye bölünen otomobildeki biri kadın 2 kişi araçta sıkıştı.

Vatandaşlar olayı itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan 2 kişiyi kurtardı. Yaralılar Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

TRAMVAY SEFERLERİ DURDU

Kazanın ardından tramvay seferleri dururken, yolda da uzun araç kuyruğu oluştu. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

TRAMVAY YOLUNDA YÜRÜDÜLER

Kaza nedeniyle Zeytinburnu-Bağcılar arasında tramvay seferleri yapılamadı. Zeytinburnu durağında inen yolcular tramvay yolundan yürüyerek Güngören’e gitmek zorunda kaldı.

Mehmet Akif Caddesi üzerinde saat 18.30 sıralarında Kabataş-Bağcılar hattında çalışan tramvay ile yolun karşısına geçmeye çalışan otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazanın ardından durdurulan tramvay seferleri, yaklaşık 4,5 saat süren çalışmaların ardından saat 23.00 sıralarında normale döndü.

Hurda yığınına dönen otomobil itfaiye ve belediye ekipleri tarafından tramvay yolundan kaldırılarak çekiciye yüklendi. Ön tarafında hasar oluşan tramvay ise olay yerine gelen İstanbul Ulaşım A.Ş.’nin teknik ekibi tarafından geçici olarak onarılarak bakıma gönderildi.

2 CNN TÜRK ÇALIŞANI TEDAVİ ALTINDA

Kazada araç içerisinde sıkışan ve ağır yaralanan CNN Türk Haber Merkezi çalışanlarından Safiye Işıklı’nın kaldırıldığı Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındığı öğrenilirken, durumu iyi olan Hüseyin Cem Öznurlular’ın tedavisinin de devam ettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 1586 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Ulaşım Online | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 293 75 48-32 | Faks : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim